“Vaatasin oma lepingu üle ja sellist klauslit seal ei ole,“ sõnas Reim, et Eesti Jalgpalli Liit ei ole talle ette pannud ühtegi kohustust koondise koostamise osas.

“Klubijuhid võivad olla rahulikud. Mulle ei ole isegi ühtegi vihjet tehtud, et mingi klubi mängijad oleksid eelistatud. Pigem võivad vaadata, mis nende enda sees toimuvad. Mul on hea meel, et on erineva tausta ja mõtteviisiga klubisid. Natuke valus on kuulata, et tõmmatakse koondis sinna taha,“ rääkis Reim viimatiste süüdistuste kohta.

“Võtke nimekirjad lahti. Ma ei saa võtta koondisesse Liliut, Reginaldi või Ugget. Pass peab ikka taskus olema. Ma ei saa midagi teha, kuna sellised on rahvusvahelised reeglid,“ viitas Reim sellele, et Kaljus pallib palju välismängijaid.

Reimi sõnul ei ole antud süüdistustes ju aga midagi uut. “Seda korratakse aastast-aastasse. Eks see on jäänud ajast, kui Floral ja koondisel oli üks treener. Koondise peatreener ei ole ju süüdi, kui ühes võistkonnas on Eesti kodakondsusega mängijaid rohkem. Kui mängijad on minu jaoks võrdsed, siis tuleb vaadata, kas ta võib neid samme edasi teha. See on ka eks üks mõõdupuu,“ märkis Reim, et võrdsete meeste puhul eelistab ta pigem nooremaid mängijaid.

Sel nädalal ootavad Reimi hoolealuseid ees kohtumised Leedu ja Lätiga. Kolmapäeval mängitakse Balti turniiri raames Rakveres Leeduga ning laupäeval Riias Lätiga. Nendeks mängudeks kogunes koondis täna.