Alustuseks algrivistusest, millest puudusid reedel Gibraltari vastu kaks väravat löönud Mattias Käit, ridamisi võimalusi omanud Henri Anier ja vasakult äärelt pingile kukutatud Dmitri Kruglov. Nende asendajaks oli Reim toonud Aleksandr Dmitrijevi, Ken Kallaste ja Pavel Marini.

Reim Käidist: "Käidi kaasamine oli väikse küsimärgi all, sest talle oli esimene mäng [füüsiliselt] kerge tagasilöök. Hoidsime ta viimaseks varuks, juhul, kui leiame, et teda tõesti läheks vaja. Noor mees on siin suurt koormust saanud ning tal on hiljuti paar pikaajalist vigastust ees olnud. Pidime mõtlema noore mehe tuleviku peale. Ei tea, kuidas oleks ta väljakule toomine lõppenud, kas oleks terveks jäänud või mitte. Arstide sõnul on tal algeid, et vigastus võiks kujuneda sportlase songaks, kui liialt koormust saab. Peame teda hoolsamalt jälgima, aga väga hullu ei ole."

Reim Anierist ja Marinist: "Henri tegi esimeses mängus väga kõvasti tööd. Meil oli vaja lihtsalt värskust juurde tuua, seetõttu panime äärele Marini, kes on hästi kohusetundlik mõlemas suunas mängija. Meil oli vaja, et Pavel ka kaitsetööd tublisti kaasa teeks."

Reim Kruglovist: "Ta tegi Gibraltari vastu väga hea mängu, aga kuna tahtsime ka sel mängul eriti agressiivset vasak äärekaitsjat üles viia, oli loogiline seal Keni või Artur Pikka kasutada. Vastasel juhul oleksime pidanud arvestama, et peame mingil hetkel äärekaitses vahetuse tegema."

Taijo Teniste vahetus Gert Kamsi vastu oli avapoolajal sunnitud, aga miks sekkusid teisel poolajal vahetustest Ats Purje ja Sergei Mošnikov? "Siim Lutsu vahetus [Purje] vastu oli samuti sunnitud, sest tal hakkas tagareis ära tõmbama. Vajasime väljakule tervet meest. Otsustasime ründaja juurde tuua ning peaaegu oleks ta ennast õigustanudki, aga kahjuks ei suutnud ta värava ees head momenti ära lahendada. Tahtnuksime sel hetkel veel üks-kaks vahetust teha ja rünnakule veel jõudu lisada. Mošnikovi näol natuke ründavama poolkaitsja saime. Oleks neli vahetust käes olnud, toonuksime Neemelo ka."

Reimilt küsiti, kas ta millegagi täna rahule ka jäi. "Mis siin kaotusmängus ikka rahule jääda... Hea meel on, et üritasime teisest kuni 93. minutini väravat leida ega kaotanud korrakski usku. Viisime küll palle vastaste liini taha, aga kahjuks polnud kvaliteet see, mis oleks võinud olla. Positiivne oli soov ja tahtmine mängu võita. See peab säilima igas mängus," vastas ta.

Eriti tuska valmistas Reimile tõsiasi, et mõlemad Kreeka väravad sündisid standardolukoradest, esimene 2. minutil nurgalöögist, teine 61. minutil otse karistuslöögist. Reim: "Teadsime, et kreeklased on nurgalöökides võimsad ja jõulised. Meil oli selle esimese nurgalöögiga kohe probleeme. Esimesed poolteist minutit ei meeldinud mulle üldse. Tuldi ja löödi nagu papinael sinna nurka ära. Selliseid asju ei tohi tugeva võistkonna vastu lubada. Teine värav löödi tegelikult ju väravavahi nurka. Ei oskagi selle kohta midagi rohkemat öelda, sest pole veel väravat näinud. Tegime natuke liiga lihtsa vea kasti lähedal - selliseid asju tuleb vältida."

Reim kohtunikest: "Ei kommentaari"

Koondise loots tunnistas, et emotsioonid keesid mõnes olukorras üle ning kohtuniku kõikide otsustega ta rahule ei jäänud. "Ei kommentaari," ütles Reim alustuseks. Eks emotsioonid ikka mängu ajal möllavad ja mingitel asjadel oled kohtunikuga eri meelt, aga nii on see jalgpallis alati.

Reim lisas, et juba 31. minutil välja vahetatud Taijo Teniste läheb hüppeliigesest röntgenpilti tegema. "Loodame, et midagi hullu ei ole. Talle sõideti ikka korralikult, jalatald ees, hüppeliigesesse."