“Praegu on kõik võimalik,“ sõnas koondise peatreener Martin Reim, et liiga kokkuvõttes ei ole veel kadunud midagi. “Palju punkte on mängus ja võib ka play-off'i koha pärast võidelda. Kaks tagasilööki on olnud. Need ei ole olnud aga nii hävitavad. Praegu ei tee pikemaid plaane kui järgmine mäng. Kui õnnestub võtta kolm punkti, siis oleme suures mängus tagasi.“

Eestlased peavad seekord läbi ajama nii Ragnar Klavani, Karol Metsa, Mattias Käidi kui ka Enar Jäägerita ehk võimaluse võivad saada mitmed mehed, kes muidu algkoosseisu ei kuuluks.

“Praegune olukord annab võimaluse, kuid paneb ka olukorda, kus peab teisi lahendusi otsima ja teisi mängijaid proovima,“ märkis Reim. “Mitmel mehel on võimalus end tõestada. Mängijad alati tahavad saada võimalust.“

Reimi sõnul on tal praeguseks juba algkoosseis enda jaoks paigas, kuid avalikkusega ta seda ei jaganud.

“Enda peas on algkoosseis paigas. See jääb aga homseni pea sisse. Loomulikult on see kõik 95-protsendilise tõenäosusega. Üle ööpäeva on veel mänguni minnna. Kõike võib ette tulla. Mõtted ja plaanid on palju põhinenud nendele mängijatele, kes homme peaksid algkoosseisus alustama,“ lisas Reim.

Kui mitmed mehed on vigastuse tõttu puudu, siis praegu treeninglaagris osalevad mängijad on Reimi sõnul kõik valmis platsile jooksma. Esimese asjana soovitakse kodupublikule pakkuda ladusat ründemänge.

“Kõik on nõus sellega, et esimene võti on väravate löömine. Sellest aga ei piisa mängu võitmiseks. Kaitse peab ka paigas olema. Kui liialt jõudu rünnakule viia, siis jääb tagant hõredaks,“ arutles ta.