"Hea on aeg-ajalt saada selliseid tipptasemel mänge ja saada reaalselt aru sellest tasemest. Oma väikses Eestis võime ju mõelda, et oleme piisavalt head mingit asja tegema, aga selliste maailma tippude vastu lööb kiiruste ja jõudude vahekord reaalselt välja. Poisid tegid, mis suutsid, aga hetkel on tase ja jõudude vahekord paraku selline," sõnas Reim.

Eesti suutis oma värava puhtana hoida 34 minutit ning eriti just esimesel veerandtunnil ka ise mõned head rünnakud ette võtta. "Enne esimest väravat päästis meid ka väravavaht palju. Aga vähemalt suutsime palli hoida ja natuke rünnakut üles ehitada. Koondises on mängumehi küll, kes suudavad palliga mängida, aga kindlasti vajab kõva tööd veel kaitsemäng. Meil on vaja leida lahendusi, et paremini oma väravat kaitsta. Muidugi saime ka aru, kui palju meil on vaja tööd teha, et kiiruselt ja füüsiliselt üks-üks olukordades olla võrdväärsed vastased. Sealt tuli suur vahe sisse. Meie palliga mäng lihtsalt lämmatati ära," lisas Reim.

"Mängijad, kes Eesti liigas ja noortekoondistes on suutnud palliga mängu näidata, ei jõudnud lihtsalt avaneda ja söödukohti näha. Igas elemendis on vaja juurde panna. Sellest mängust on väga palju õppida. Kindalsti oleks saanud tagantjärele mõeldes osasid asju paremini teha. Oma rumalust ja naiivsust ning surve all palli kaotamist oli palju. Rääkisin ka mängijatele, et saame sellest mängust palju kõrva taha panna ning teame, kuhu suunas edasi liikuda."