"Jalgpalliliidu litsentsikomisjon on võtnud Sillamäe Kalevi tegevuse eraldi uurimise alla, sest klubi eelarveplaan ei ole praeguseks realiseerunud ja seda on juba mitu korda edasi lükatud. Täna teatas klubi uuest tähtajast, milleks nad loodavad olukorra joonde saada. Oleme kursis, et ka mängijate tasustamisega on probleeme. Teema on muuhulgas arutlusel järgmisel jalgpalliliidu juhatuse koosolekul," teatas EJL infojuht Mihkel Uiboleht Delfile.

Ta lisas, et alaliit on Sillamäe klubi finantsdistsipliini rikkumise eest tänavu juba ka karistanud - 500 eurone nõue määrati mai alguses. "Nagu teada, siis Sillamäe klubi kõrvaldas meeskonnast hiljuti mitu mängijat, kuid see ei olnud jalgpalliliidu nõue, vaid nende enda initsiatiiv," täpsustas Uiboleht.

Sillamäe Kalev on hooaja alguses jõudnud juba meeskonnast eemaldada endise Leedu koondislase Mindaugas Kalonase ja Prantsusmaa-Senegali kodakondse Kassim Aidara, samuti ajutiselt karistanud Daniil Ratnikovi ja Deniss Vnukovit.

Premium liiga 11 vooru järel asub Kalev 6 punktiga eelviimasel 9. kohal, tabelis on seitsme kaotuse ja kolme viigi kõrval vaid üks võit. Juba hooaja eel oli klubi professionaalsel moel jätkamine keerulise finantsseisu tõttu küsimärgi all, kuid siis teatati, et olukorrale õnnestus leida lahendus.