"Praegune ettevalmistusnädal on olnud suurepärane - oleme saanud treenida erinevaid nüansse ning minu hinnangul oli meie kolmapäevane treeningsessioon parim, mida mina 1,5 aasta jooksul näinud olen," rääkis peatreener Pehrsson.

"Mängijad on treeningutel hästi minu antud juhiseid täitnud. Kombinatsioonid töötavad, mängijad leiavad üksteist kiiremini ning me lööme trennis ka aina rohkem väravaid," lisas rootslane.

2013. aasta lõpust Eesti koondise tüüri juures olnud treener jätkas: "Ma ütleks, et hetkel on meil parim meeskond,mida mina näinud olen - mängijad on heas vormis, enesekindlus on tõusnud ning selle kõige tulemusena teeme ka kiiremaid otsuseid. Kuna mängijad on kõrgema tempoga harjunud, on meil rünnakul ka rohkem variatsioone."

"Läheme kolme punkti järele"

Homsetest eesmärkidest rääkides, lausus Pehrsson, et alagrupiseisu tõttu (Eesti on kuuest mängust kogutud seitsme punktiga neljandal kohal - play-offi viiv kolmas positsioon on kahe punkti kaugusel - toim.) minnakse kahtlemata võitu jahtima. "Me läheme kolme punkti järele. Ma ei soovi veel avaldada, kui palju me selle nimel riskime või kui ründavaks meie koosseis kujuneb, aga selge on see, et me vajame võitu."

Kuidas suhtub loots aga asjaolusse, et Leedu on pärast mullust võitu Eesti üle vastu võtnud kuus kaotust ning teeninud vaid ühe viigi?

"Ega nad ei ole halb meeskond. Neil on ka keerulisi kohtumisi olnud, kus nad küll mängisid hästi, aga lihtsalt ei suutnud võita. Aga kui Leedu säärase seeria tõttu endas kahtleb, olen ma vaid rõõmus," rääkis Pehrsson, lisades, et kõik kutsutud 23 pallurit on homme ka mänguvalmis.