"[Mihkel Aksalu] osales eilseni meie treeningutel, aga siis otsustasime, et ta võib puhkusele minna. Meil oli niigi laagris neli väravavahti (Sergei Pareiko, Mihkel Aksalu, Pavel Londak ja Marko Meerits). Homset koosseisu ma avaldada ei taha, aga võin öelda, et väravas alustab Londak. Ja nagu enne öeldud, saab Pareiko teise poolaja," rääkis rootslane mängueelsel pressikonverentsil.

Kuidas aga viimaste päevaste treeningkorrad läinud on? "Reede oli meil vaba, aga muidu on trennid head olnud. Meil oli neli treeningkorda ja kõik kulges postiivselt - töötasime asjadega, mida tahame homses mängus näidata. Samuti keskendusime ka sellele, kuidas meeskonda pikemas perspektiivis arendada tahame."

Meeskonna üldseisu kohta lisas Pehrsson veel, et Sergei Zenjov oodatult homme kaasa ei tee. Tema tagareie vigastus vajab veel paranemiseks ühte nädalat. Ja nagu oli ka eelnevalt teada, lahkus koondise juurest Aksalu, pärast Gruusia mängu naasis Saksamaale Ragnar Klavan.

Meeskondlikult peaksime vastasest üle olema

Eesti homne vastane Saint Kitts ja Nevis võitis neljapäeval Andorrat 1:0 - mis järeldusi antud mängust teha sai? "Vaatasime mängu läbi interneti - kvaliteet oli videol väga halb, aga tegime umbes samad järeldused, mis suvel. Neil on olemas individuaalsed oskused ja nad on atleetlikud. Samas leian, et meeskondlikult oleme me paremad."

"Seega, kui me mängime kõrge tempoga, organiseeritult ja agressiivselt, siis paneme neile peale mängukiiruse, millega nad ei ole harjunud. Nende tavalised mängud mööduvad ju madalamal tempol, Aga kui me ei ole piisavad teravad, siis võime anda neile võimaluse ja kasvatada nende enesekindlust - peame vaatama, et seda ei juhtuks."

Kuidas aga sedavõrd eksootiline vastane koondise arengule kaasa aitab? "Iga mäng annab midagi juurde ja iga vastane mängib omamoodi. Alati pead tegema analüüsi, et vaadata, millele rohkem või vähem keskenduda - selles osas midagi teistmoodi ei ole. Üldiselt olen aga rõõmus, et meil oli novembris võimalus koguneda ja tihedaid treeningkordi läbi viia. Homme on [koondise] hooaja viimased 90 minutit ja tahame sellele võiduga ilusa punkti panna."