Delfi korraldas hiljuti hääletuse, kes on meie lugejate arvates Eesti parim spordikommentaator. Küsitluse võitnud Kalev Kruusile jäi samuti vaid väga napilt alla ETV enda palgal olev Tarmo Tiisler.

Küsisime nüüdki lugejate käest, kes peaks nende arvates play-off mänge kommenteerima ja kas nende arvates on Kalkun ja Zelinski parim valik. Lugejate selge arvamus on, et mänge peaks kommenteerima Tarmo Tiisler. Tiisleri poolt hääletas ülekaalukalt ligi 65% Delfi lugejatest.

Teiseks jäi Kristjan Kalkun, kuid vaid 15,8 protsendilise häältearvuga. Toome teieni ka valiku lugejate arvamusavaldustest.

"Eestis oleks parim kommentaatoripaar Tarmo Tiisler - Ott Järvela absoluutselt parim tandem, kes suudaks ühtlasi ja väga palju harida ilma paberites tuhnimata.."

"Tiisler loomulikult."

"Minu meelest on Tiisler ja Kalkun täiesti head."

"Minu arust peaks ikka Kalev Kruus ja Ott Järvela - nad teavad paljust või siis Tiisler ka."

"Zelinski on küll õige valik vähemalt. Ta ikkagi endine koondise mees ja teab, mis räägib ning on ka väga emotsionaalne ja elab sajaga kaasa. Kalkuni puhul ma ei tea. Kruus oleks muidugi ideaalne, aga pole kahjuks võimalik."

"Ott Järvela, ta võib küll vahepeal olla imeliku jutuga aga vähemalt on teda huvitav kuulata ja ta on jalgpalli fanatt, ehk siis ta teab ka asjadest. Need teised vennad seal jutustavad vahepeal ei tea millest."

"Ei ole sellel Kalkunil midagi häda. Mõnusalt emotsionaalne kommentaator."