"See on lihtsalt fantastiline, et ta selle võimaluse sai. Oleme temaga sarnased - kui sa kasvad üles väikses riigis, pead sa varakult välismaale saama, et jalgpallis kanda kinnitada. Ta lahkus Eestist umbes 19-aastaselt Soome ja Hollandisse. Mul on lihtsalt hea meel, et ma saan mängida koos palluriga, keda ma usaldan 210 protsenti. Ning mul on hea meel, et ta sai ühes Euroopa suurimas klubis võimaluse. Ta on selle ära teeninud," rääkis Austria puurivaht.

"Liverpooli fännid said endale mängija, kes annab endast rohkem kui sada protsenti. Ta on professionaal, mitte ainult väljakul, vaid ta elab 24 tundi päevas jalgpallile."

Klavan sõlmis kolmapäeval Liverpooliga kolmeaastase lepingu. Manninger toodi klubisse esialgu üheks aastaks.

"Siia sattumine oli ausalt öeldes paras üllatus. Ma polnud pärast neid aastaid Itaalias ja nelja aastat Saksamaal veel alla andnud, ootasin endiselt seda ühte telefonikõnet. Kui Liverpool toru otsas oli, oli see suur au, sest just seda ma ootasingi," rääkis erinevates Itaalia tippklubides ja ka Londoni Arsenalis mänginud väravavaht.

"See oli naljakas lugu, sest pärast 22 aastat professionaalses jalgpallis töötamist sa tunned inimesi oma ümber - tead, kellega tasub rääkida ja kellega mitte. Mulle helistas üks mees, keda ma varem ei teadnud ning see oli paras üllatus - ta küsis, kas ma oleksin huvitatud, ja ma ütlesin "jah". Ta pani telefoni hargile ja 15 minuti pärast helistas mulle boss ise - härra Klopp."