Paide pääses mitmel korral halvimast väravavaht Mart-Mattis Niinepuu kangelaslikule tegutsemisele ning joonelt jala või peaga palle päästnud kaitsjatele. 0:0 viik olnuks niigi juba suur üllatus, kuid esimesel üleminutil võttis Paide üles kiirrünnaku, mille lõpetuseks saatis palli Roman Smiško selja taha rootslane Said Atié.

"Said oli täna päris ohtlik. Esimesel poolajal oli tal juba paar head momenti. Teisel poolajal oligi põhimõtteliselt ainult üks moment ja ta lõi selle väga meisterlikult ära. See näitabki ründaja kvaliteeti," kiitis Rooba 21-aastast leegionäri.

"Kui me tahame sinna ülespoole saada, siis me peame neid tugevaid mänge võitma. Seekord saime Levadialt need kolm punkti kätte. Eelmisel aastal kaotasime kaks-kolm mängu viimase minutiga, nüüd keerasime lõpu ise oma kasuks. Levadial oli küll võimalusi, aga mitte ühtegi sellist "lükka rahulikult nurka" võimalust. Mart tegi täna oma tööd hästi ja taga on null. Kaitsjad ka paar korda päästsid joone pealt. Kogu meeskond peab vaeva nägema, mitte ainult väravavaht. Selles suhtes hea töö poiste poolt!"

Palatu teeb Flora vastu debüüdi?

Rooba osutas, et tundis juba hooajaeelsel halliturniiril, kuidas meeskond endast paberil suurte ja tugevamatega toime tuleb. "Siis me vahetasime tavaliselt teisel poolajal meeskonna välja, nüüd mängisime põhimeestega lõpuni. Täna oli meil paar meest ka puudu. Meil on vee juurde panna," lisas ta.

Juurde on Paidel panna kasvõi viimased üheksa aastat Flora keskkaitses mänginud Karl Palatu arvelt, kes nendega viimastel nädalatel trenni on teinud, kuid neli päeva enne hooaja avamängu haigeks jäi. "Ta on praegu tõbine. Kas ta järgmises mängus Flora vastu teeb debüüdi, ei tea. Joel [Indermitte] mängis hästi, ei ole põhjust teda välja vahetada, kuigi [Andre] Mägi ja Palatu oleks võib-olla mänguliselt parem paar. Palatu võib küll järgmiseks mänguks terve olla, aga Joel mängis hästi ja on oma põhikoha välja teeninud. Eks elu näitab. Hooaeg on pikk. Vaatame," jättis Rooba Palatu debüüdi osas otsad lahti.

Paide puurivaht Niinepuu kommentaar ETV otse-eetris. "Küllaltki palju tööd oli täna. Puhata väga ei saanud. Meie eesmärk oli viik. Võit oli boonus."

Levadia egiptlasest leegionär Omar El Husseiny: "Väga pettumustvalmistav on niimoodi hooaega alustada. Ma ei tea, milles viga. Meil oli palju ebaõnne, aga mis teha. Lähme koju ja töötame homme kõvemini, et järgmine mäng võita."