Levadia praegusel kõige hinnalisemal palluril, vaatamata 21  eluaastale juba Saksa suurklubide Dortmundi Borussia ja Bremeni Werderi huviorbiidis püsinud paremäärel Sander Puril lõpeb 8. detsembril Levadiaga leping, mille pikendamiseks pakkus Eesti esiklubi pallurile võimalust alles augusti lõpus, napilt kuu aega tagasi, kirjutab Eesti Päevaleht.

Paraku oli Levadia totaalselt hiljaks jäänud, sest rahvusvahelised reeglid ütlevad selgelt: vähem kui kuus kuud enne kehtiva lepingu lõppemist saab pallurist nn vabaagent ning tal on õigus alustada läbirääkimisi teiste klubidega, kusjuures tema uus töö­andja ei pea eelmisele klubile maksma üleminekutasu, kui klubivahetus toimub pärast eelmise lepingu lõppemist.

Eesti koondiseski asendamatuks tegijaks tõusnud Sander Puri paistab avanenud võimalust Levadiast lahkumiseks aktiivselt kasutavat, sest ta pole tänini Levadia pakkumist lepingu pikendamiseks vastu võtnud, vaid otsib hollandlasest agendi abil endale uueks aastaks mängupaika välismaalt.

„Tegime Sanderile pakkumise veel kaheks aastaks lepingut pikendada – mõistagi parematel tingimustel kui seni,” selgitas Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson. „Kaardid on tema käes ja me ei pea vajalikuks kauplema hakata. Ootame vaid Sanderi vastust..."