Narvas sündinud Komlov on viimased aastad mänginud TJK Legioni noortevõistkondades. 2018. aastal sai ta kirja U16 ja U17 liigades 29 matšiga kirja koguni 42 väravat. U17 Eliitliigas jagas ründava poolkaitsja, keskpoolkaitsja või ründajana tegutsev Komlov väljakut Legioni kasvandikust Flora ründetalendi Aleksandr Šapovaloviga. Kui 15-aastane Šapovalov panustas Legioni U17 Eliitliiga võitu 11 mängu ja 9 väravaga, siis Komlovi näitajad olid 15 matši ja 13 tabamust, kirjutab Soccernet.ee.

"Eelmisel nädala ei olnud koondise mängijaid ja kutsusime rohkem noormängijaid oma trennidesse," selgitas Levadia serblasest peatreener Aleksandar Rogic Komlovi jõudmist Eesti tippklubi esindusse.

"Väga talendikas poiss. Märkasin seda juba eelmise nädala treeningutel. Jättis mulle väga hea mulje, näitas head iseloomu ja ambitsioonikust. Ei karda mängida. Tal on väga hea karakter, et saada professionaalseks jalgpalluriks. Kui näen kedagi temasarnast, eriti siin Eestis, kus ei ole nii palju noori ja andekaid mängijaid, siis muidugi ma ei oota hetkegi ja annan talle kohe veidi mänguaega," ütles Rogic.

Taliturniiri 0:0 viigimängus Flora vastu sekkus Komlov vahetusest viimaseks veerandtunniks, vahetades puhkama brasiillase Joao Morelli. "Tahtsingi teda just iseloomu ja mentaalse poole seisukohast testida, et kuidas ta tuleb toime suure derbiga, isegi kui see mängitakse Taliturniiri raames. Olen rõõmus, et ta ei olnud arglik, vaid tahtis mängida ja palliga tegutseda," rääkis treener.

"Muidugi on ta noor, aga kuulge, ta on peaaegu 17 ja peame kontrollima tema treeningprotsessi ja mänguaega. Ta peab esmalt olema väga-väga hea duublis, et teenida esinduse eest ametlikus kohtumises mänguaega. Aga kui võtta tema osas asi kokku, siis ta on oma vanuses või isegi aasta-paar vanemate hulgas Eesti üks suurimaid talente," lisas Rogic U17 Eesti koondislase kohta.