Mirantšuk liitus FC Levadiaga algavaks hooajaks laenulepingu alusel.

Mirantšuk osales FC Levadia koosseisus kahes Soomes peetud kontrollmängus FC TPS-i ja FC Interi vastu ning jättis peatreener Sergei Ratnikovile väga hea mulje. “Anton on hea klassiga mängija ja väga oluline täiendus meie meeskonnale. Mul on tema tuleku üle väga hea meel,” kommenteeris Ratnikov.

Mirantšuk ütles FC Levadia pressiteenistusele, et mulje meeskonnakaaslastest, treeneritest ja klubist on väga hea. “Väga hea tasemega meeskond, tore ja sõbralik kollektiiv. Mind võeti meeskonnakaaslaste ja treenerite poolt kohselt omaks, tunnen end siin hästi,” sõnas Mirantšuk.

“Eesti Premium Liiga tasemest saan parema ülevaate laupäeval kui kohtume kontrollmängus FC Floraga. Mulle juba räägiti, et see on Eesti jalgpalli suurim vastasseis. Ootan homset mängu põnevusega,” lisas Venemaa poolkaitsja.

Mirantšuk leidis, et meeskond peab hooaja eel oma kokkumängu veel lihvima, kuid sihid seatakse kõrged.

“Meievaheline üksteisemõistmine väljakul peab paranema, aga meeskonna eesmärk on selge – tulin siia selleks, et aidata klubil meistritiitlit võita ning oma karjääris samm edasi astuda,” sõnas Mirantšuk.

Anton Mirantšuki kaksikvend Aleksei mängib samuti poolkaitsja positsioonil ning kuulub Moskva Lokomotivi põhimängijate hulka. Mullu tegi Aleksei Mirantšuk debüüdi Venemaa koondises ning lõi oma esimeses kohtumises Valgevene vastu värava.

Mirantšuk on mänginud Venemaa U18 ja U19 noortekoondistes.