Nädala pärast 29. sünnipäeva tähistav Pecha viibib Levadia treeningutel alates eilsest. „Taustainfo ja esimene mulje on väga positiivne: tugev, kiire ja agressiivne mängija. Ei ole keskkaitsja kohta just väga pikk (187 cm - toim), saab vajadusel kasutada ka paremkaitsjana - just sellist meest otsimegi. Aga eks homne mäng näitab juba rohkem," pidas Levadia peatreener Marko Kristal silmas halliturniiri kohtumist Sillamäe Kaleviga.

Pecha on pärast Slovakkia klubisid elatist teeninud kahes Rumeenia ja kahes Valgevene meeskonnas, samuti Aserbaidžaanis ja Lätis (2014 FK Liepaja). Tema karjääri huvitavaim fakt pärineb kindlasti hooajast 2008/09, mil ta pääses Borisovi BATE koosseisus üheks minutiks väljakule Meistrite liiga alagrupikohtumises kuulsa Torino Juventusega (2 : 2).

„Miks ta viimastel aastatel suhteliselt palju ringi on rännanud, uurime siis, kui oleme otsustanud, et soovime temaga lepingu sõlmida. Pigem on kogemus positiivne tegur," lausus Kristal.

Viimasel viiel aastal Levadias mänginud Eesti koondise keskkaitsja Artjom Artjunin sõidab aga homme testimisele ühe Kasahstani klubi juurde. „Las käib seal ära, siis vaatame edasi, kas tasub temaga arvestada või mitte. Tahan küll koosseisu lukku saada võimalikult kiiresti, aga natuke aega veel on," sõnas Kristal.

Äsja teatas viimase kahe aasta Eesti meisterklubi, et sõlmis lepingu vasakpoolkaitsja Siim Lutsuga.