Üllatavalt oli mängu aktiivsem pool poolamatöörmeeskond Crusaders, kes teenis 10 nurgalööki Levadia 3 vastu, sai 5 pealelööki raamidesse (Levadia 2) ning põrutas 6 lööki mööda (Levadia 3).

"Seisu vaadates tuleb rahule jääda, et taga nulli hoidsime, aga enda mäng jättis soovida. Peame olema palliga palju enesekindlamad, et sellist mängu võita," ütles Levadia peatreener Marko Kristal telefonitsi Delfile.

"Vastane pani muidugi kohe algusest peale kõva surve peale. Niisugust agressiivsust ja pressingut, nagu nemad teevad, Eestis ei näe. Samas ei olnud see meile üllatus. Teadsime, et nad niimoodi mängivad, aga üks asi on nendest asjadest rääkida, teine asi neid ise väljakul tunda. Mida mäng edasi, seda rohkem me sellega kohanesime."

Kuigi Levadial sajaprotsendilisi võimalusi väga palju ei tekkinud, ei ole Kristalil oma mängijatele midagi ette heita. "Omar (El Hussieny) lõi korra peale, väravavaht tõi lati alt ära ning üleminutitel oli Saagil hea pealelöök. Rohkem selliseid suurepäraseid võimalusi meil polnudki. Aga ette heita ei ole midagi. Tuleb ainult parandada," sõnas Kristal.

"Nädala pärast algab mäng jälle otsast peale. Selles mõttes oleme me keerulisemas seisus, et kui nemad värava löövad, peame meie lööma kaks. Aga ka neil on seis raske - värav tuleb ikka lüüa."

Edu korral ootab Levadiat teises ringis Albaania meister Korçë Skënderbeu.