28aastane ründav poolkaitsja Ratnikov kuulus 2013. aastast Sillamäe Kalevi ridadesse, lüües 98 mänguga 30 väravat. Kui isa Sergei tõi Daniili Ida-Virumaale, siis nüüd järgnes poeg talle ka Levadiasse - Sergei Ratnikov on teatavasti tänavusest üheksakordse Eesti meisterklubi peatreener.

"2001. aastal oli Daniil Levadias silmapaistev noormängija. Mul on väga hea meel, et endised treenerid ja mängijad klubisse tagasi pöörduvad. Näeme Daniilis väga vajalikku täiendust ja tugevdust meie meeskonnale. Oleme meeskonna uueks hooajaks hästi komplekteerinud. Olen kindel, et Sergei Ratnikov suudab meid meistritiitlini viia," ütles Levadia president Viktor Levada klubi kodulehel.

Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson lausus Delfile, et samuti on võimalik Sergei Lepmetsa ja Marek Kaljumäe liitumine.

"Sattusime hädaolukorda, pidime otsima uut väravavahti. Lepmetsaga on seis lahtine. Suhtleme ja vaatame - nii tema füüsilist seisundit kui seda, mis tal praegu üldse elus toimub," selgitas Hohlov-Simson Sergei Pareiko loobumise ja Kristjan Tamme vigastuse järelmõjusid. "Marek Kaljumäe puhul sõltub, kas suudame Narva Transiga tingimustes kokkuleppele jõuda."

Pikk asendatakse olemasolevate jõududega

Üleeile Valgevene superklubi Borisovi BATEga lepingu sõlminud Artur Pika vasakkaitsja positsioon loodetakse täita meeskonna sisemiste ressursside arvelt.

"Seal saavad mängida Maksim Podholjuzin ja Andreas Raudsepp. Uut meest sinna tooma ei hakka," avaldas Hohlov-SImson.