Äsja 29. sünnipäeva tähistanud Pecha allkirjastas Levadiaga aastase lepingu ja tõttas koos uute meeskonnakaaslastega Männikule trenni.

Tegemist on slovakiga, kes mänginud paljudes välisriikides: ta on esindanud kaht Rumeenia ja kaht Valgevene klubi, samuti teeninud elatist Aserbaidžaanis ja näiteks mullu ka Lätis (FK Liepaja).

Hooajal 2008/09 kuulus ta Valgevene tippklubi Borisovi BATE koosseisu, kus osales ka ühes Meistrite liiga alagrupimängus - viigistati 2:2 Torino Juventusega. Ehkki Pecha pääses väljakule vaid üheks minutiks, sai temast mõne tunni eest ometi läbi aegade esimene jalgpallur, kes enne Eesti klubiga lepingu allkirjastamist mänginud nii kõrgel tasemel.

"Tugev, kiire ja agressiivne mängija. Ei ole keskkaitsja kohta just väga pikk, saab vajadusel kasutada ka paremkaitsjana - just sellist meest otsimegi," lausus Levadia peatreener Marko Kristal Pecha kohta enne tema testiaja algust.

"Mind võeti väga kenasti vastu, olen juba paljude mängijatega sõbrunenud. Meil on väga head treenerid ning meeskond on komplekteeritud väga heal tasemel mängijatest. Uueks hooajaks saab meil olla vaid üls siht, milleks on mõistagi meistritiitel ning edukas esinemine eurosarjades," ütles Pecha FC Levadia pressiteenistusele.