Samal ajal kui Infoneti tuules käib Levadia, Flora ja Nõmme Kalju vahel tuline heitlus teisele ja kolmandale kohale, peavad levadialased kõigepealt välja nuputama, millise koosseisuga laupäeval üldse mängima minna.

Eelmise nädala kaotusmängus Sillamäe Kalevi vastu korjasid endale kollased kaardid koguni neli mängijat, kelle jaoks tähendab see ühe kohtumise pikkust mängukeeldu. Nii peavad Levadia ja Pärnu mängu tribüünilt vaatama Igor Morozov, Alan Gatagov, Gando Biala ja Kevin Kauber. Tagatipuks on probleeme ka vigastusterindel - esiründaja Rimo Hunt pole osalenud viimases kahes kohtumises, nädala keskel toimunud karikamängus oli puudujate seas ka Maksim Podholjuzin, kelle kaasalöömine homme on aga võimalik.

Seesama teisipäevane karikamäng, mille Levadia Infonetile 1:2 kaotas, tõi homse murekoha juba osaliselt ka välja - Tallinnas toimuvaks mänguks oli Levadial kasutada vaid neli varumängijat. 15 toona koosseisus olnud palluri sekka kuulus ka see nelik, kes Pärnu vastu mängukeeldu kannab. Arvestades seda, et alles jäänud 11 mängijast on kaks väravavahid, ütleb lihtne matemaatika, et isegi algkoosseisu väljakule saatmiseks võib vaja minna duubelmeeskonna noormängijad, pink võib aga koosneda juba täielikult vähekogenud noortest. Aga isegi duubeltiimi meeste seas on kindlaid puudujaid - nii Robert Lepik kui Alex Roosalu kannavad samuti Esiliigast saadud mängukeeldu.

"Olukord on kindlasti teistsugusem kui tavaliselt. Neli venda on mängukeeldudega väljas ning Rimo on ka vigastusega kõrval," sõnas Prins. "Kuskil üheksa meest on meil enda omad, lisaks valisime duublist neli-viis noort välja, keda me homme kasutada saaksime."

Kolm vooru enne Premium liiga hooaja lõppu on FC Infonet jälitajatest nelja punktiga ees ning võib asjaolude soodsal kokkulangemisel juba laupäeval ka meistritiitli kindlustada, kuid selleks tuleb neil endal täna õhtul võõrsil Narva Transi võita ning loota, et nii Kalju, Flora kui Levadia laupäeval vastavalt Rakvere Tarvale, Paide Linnameeskonnale ja Pärnule kaotavad.

Suure juubeli puhul võiks Prinsile ilusa kingituse teha Infonet, kes täna õhtul Narva Transile külla sõidab. Kaotus selles mängus paiskaks tiitliheitluse taas pärani lahti. "Eks see hooaeg oli niimoodi üles-alla käinud, et küll kingitakse, küll mitte," muigas Prins ise.