"Tukiainen on innukas trennitegija, kes tahtis ise meie juurde tulla. Ta on just selline ründaja, nagu meil vaja on," ütles RoPS-i peatreener Juha Manninen ajalehele Lapin Kansa.

"On suurepärane, et saan Soome naasta ja Veikkausligas mängida. Mu agent aitas mind RoPS-i ja klubi omanik Juha Malinen andis mulle suurepärase võimaluse.

Floras ja Viljandis lõi Tukiainen 56 liigamänguga 24 väravat. Enne Eestisse tulemist mängis ta Soome teises liigas Atlantise ridades, kus lõi 27 mänguga 40 väravat, püstitades sellega liiga kõigi aegade väravarekordi.

"Olime juba toona temast huvitatud nagu ka paljud teised klubid selles liigas. Ta läks siiski Eestisse, mis oli kindlasti hea otsus. Ta on olnud heade treenerite käe all ning saanud palju mängida," lisas Malinen.

Floras veedetud ajast jäävad Sakarile enim meelde fännid ning juba Soomes viibides edastab ta Flora kodulehe vahendusel oma tervitus- ja tänusõnad: "Tahan nende kahe suurepärase aasta eest ennekõike tänada meie poolehoidjaid ja fänne. Elasime koos üle raskeid hetki, aga saime ka koos rõõmustada. Minu jaoks on tulnud aeg edasi liikuda, teha järgmine samm ja olen väga põnevil. Florale ning fännidele soovin ikka ja alati ainult head!"