"Mõelda tuli pikalt, sest teades, mis olukorras Pärnu jalgpall hetkel on, ei saa see olema lihtne töö. See on väga suur väljakutse. Aga et üks osa minust on Pärnus, siis tuli järgida traditsioone ning see vastutusrikas töö vastu võtta," rääkis Lelov.

Lelov ei julgenud veel välja hüüda ühtki kohalist eesmärki, kuid sõnastas esimese hooaja sihi selliselt: "Ma ei saa midagi garanteerida, sest Pärnu meeste jalgpall astub alles lapsekingades, aga kõige suurem eesmärk on väärikalt esindada Pärnu linna Premium liigas. Väga palju on vaja eeltööd teha, et saaksime Premium liigas korralikult kanda kinnitada. Üleöö ei sünni midagi."

Meeskonna tahab Lelov komplekteerida peamiselt Pärnu enda mängijatest, kuid tuua ka abijõudu mujalt. Esimese nö "välismängijana" hõikas Lelov välja koondisekogemusega kaitsja Karl Palatu, kes on ka lisatud klubi juhatusse. "Tal ei saa ka kerge olema paar korda nädalas Tallinnast autoga trenni sõita. Plaan oleks tal auto täis saada ehk nii palju mehi Tallinnast veel appi võtta," lisas Lelov.

Pärnu treeneritöö kõrvalt jätkab Lelov ka Eesti U-19 koondise peatreenerina.

Esimest korda näeb Lelovit Pärnu linnameeskonna treeneripingil Kalevi spordihallis Aastalõputurniiril, jaanuaris jätkub ettevalmistus Lillekülas halliturniiriga.