Kuna FIFA mängu jõuavad ainult tugevamates ja populaarsemates liigades mängivad pallurid, on Eesti pallureid sedapuhku mängus kümme - virtuaalselt saab juhtida Inglismaal, Hollandis, Poolas, Norras ja Rootsis mängivaid eestlasi. See tähendab, et Ragnar Klavani kõrval on mängus sees Henrik Ojamaa (Go Ahead Eagles, Holland), Konstantin Vassiljev (Jagiellonia, Poola), Ken Kallaste (Kielce Korona, Poola), Karol Mets (Viking, Norra), Pavel Londak (Rosenborg, Norra), Taijo Teniste (Sogndal, Norra), Enar Jääger (Valerenga, Norra), Henri Anier (Kalmar, Rootsi) ning Andreas Vaikla (Norrköping, Rootsi).

Kõige kõrgema tasemega (reiting 78) hinnatakse loomulikult Liverpooli keskkaitsjat Klavanit. Teisel kohal on Vassiljev (72), kelle omadusi tõstab sel nädalal mõnevõrra aga tõsiasi, et mees valiti mängu poolt tema "päris" väljakutel näidatud esituse põhjal ülemaailmsesse nädala koosseisu.

Kahe esimese järel on ülejäänud seltskond aga suhteliselt ühtlane - reiting 67 on nii Henrik Ojamaal, Karol Metsal kui ka Enar Jäägeril. Taijo Teniste võimeid hinnatakse reitinguga 65, Pavel Londak (63) Henri Anier (62), Andreas Vaikla (62) ja Ken Kallaste (61) nii kõrgele ei pürgi.

Üksikute omaduste poolest võib välja tuua Ojamaa sprindikiiruse (kiirendus 89, kiirus 86), Metsa tugevuse (85) ja Klavani markeerimisoskuse (80). Huvitavamate iseloomuomaduste seast leiab näiteks Ojamaa juures märke "isekas", Jäägeri puhul "lööb tugevaid karistuslööke" (!) ning Teniste juures "pikad audivisked".