Esimeses voorus lõppes nende kahe meeskonna heitlus tulise 3:3 viigiga. Täna alustasid mõlemad üsnagi kompivalt, kuid ohjad haaras enda kätte Levadia. Esimese pooltunni jooksul olid omad poolvõimalused mõlemal meeskonnal, kuid kumbki puurivaht erilist vaeva nägema ei pidanud.

Poolaja lõpus hakkas Levadia surve üha rohkem vilja kandma ning teeniti mitmed standarolukordi. Nii saigi viis minutit enne poolajavilet kodumeeskond enda tahtmise, kui Dmitri Kruglovi nurgalöögi järel kerkis kõige kõrgemale Artjom Rahmanov, kes palli peaga külmavereliselt puuri saatis.

„Niisugune jalgpall ongi, et kui kaks võrdset meeskonda mängivad, siis momente nii palju ei tule. Loebki see, et sa oma momendid suudad ära kasutada,“ iseloomustas Levadia peatreener Marko Kristal kohtumise esimest kolmveerandtundi.

Riietusruumidest tulid vihasemalt välja Levadia mängumehed. „Poolajal oli sõnum väga lihtne – samamoodi tuleb edasi mängida, mitte jääda midagi hoidma ja kindlustama. 1-0 ei ole kindel seis,“ kirjeldas Kristal vaheajal antud sõnumit.

Teise poolaja esimestest minutitest hakati kõrgelt Sillamäed suruma ja loodi mitmeid häid võimalusi. Teine värav ei lasknudki end kaua oodata ning kui veidi üle tunni oli mängitud, viis paremkaitsja Juuso Laitineni esimene tabamus Levadia särgis kodumeeskonna kahega juhtima.

Võõrustajad jätkasid isukat mängu ning Sillamäele ei antud väljakul millimeetritki ära. Levadial oli veel mitmed korralike võimalusi, kuid sihile rohkem ei jõutud. Ühtlasi valitsevale meistrile teenitud 2:0 võit ja tõus kolmandale positsioonile liidrite kannule.

Kristal jäi hoolealustega üldises plaanis rahule: „Terve mäng oli tegelikult meie kontrolli all ja me mängisime väga distsiplineeritult just kaitses ja suutsime need kaks momenti väravaks realiseerida ja sellest piisas. Müts maha meeste ees nad olid tublid ja väärisid seda võitu.“

Viimases kuues kohtumises kaotust vältinud Levadia on enda mängu lõpuks käima saamas. „Eks see paistab nüüd tulevikus, aga ma loodan küll. Näha oli, et poisid hakkavad aru saama, mis väljakul tegema peab ja tulemused näitavad seda, et loodetavasti kõik helgem on veel ees,“ arutles Kristal.