"Kui vahe liidriga oli 11 punkti, pandi Kaljule kulda kaela; nüüd on 5 punkti ja arvate, et on juba hea. Ei ole hea, sest oleme endiselt tagaajaja. Aga selge on ka see, et keegi ei pane hooaja lõpuni gaas põhjas välja," sõnas Kristal.

"Meile on oluline, et meie mäng on muutunud kindlamaks ja mehed saavad aru, mida tegema peavad. Kas võidame ilusti või koledalt, pole mulle mingit vahet."

Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov kurtis kaotuse järel, et õnn on neid maha jätnud. "Tundub, et esimeses ringis kasutasime ära kogu oma õnnepagasi. Täna oli Levadial ka punkte rohkem vaja, aga neil oli ka rohkem õnne - nemad said penalti, meie mitte. Aga ka realiseerimine on meil kolmes viimases mängus soovida jàtnud. Teever näitas täna, mida tähendab individuaalne meisterlikkus. Kahju, et oleme teised pärast väga head algust endale järgi ja isegi juba mööda lasknud," rääkis Terehhov.

Premium liiga 12. vooru järel on liidril Floral 28 punkti, kolm järjestikust kaotust saanud Kaljul on 27 ja Levadial 23 punkti.