„Mu peamine ülesanne on terve Ida-Virumaa jalgpalli noortetöö koordineerimine. Sinna alla mahub eelkõige klubide koostöö ja talenditreeningute korraldamine, samuti mängijate skautimine. Süda on rahul, et tekkis võimalus jääda jalgpalli juurde – mis sellest, et töö on senisest erinev,“ lausus aastatel 2013 ja 2014 Levadia Eesti meistriks viinud, kuid mullu hõbedaga piirdunud ning vallandatud Kristal.

„Tundsin, et võiksin paar-kolm hooaega veel mängida, aga olude sunnil pidin lõpetama. Alles harjun selle mõttega, kuid on äärmiselt hea meel lüüa kaasa jalgpalliliidu minu arvates väga vajalikus projektis,“ sõnas 31-aastane Alo Bärengrub, kellega Kalju lepingut ei pikendanud.

Täna lõunal uude töökohta sõitnud Kristal kinnitas, et asub ametisse ka Sillamäe Kalevi klubi juures, kuid kas sealseks rolliks kujuneb abitreener või midagi muud, selgub töö käigus.

Kehtnas ilmavalgust näinud Bärengrub aga naaseb sünnikoha jalgpalli arendama. Novembri lõpus käis 31aastane keskkaitsja ka testimisel Islandi meistriliigasse tõusnud Throtturi klubis, kuid seal lepingut ei teeninud.

Pikemalt loe Kristali ja Bärengrubi uutest väljakutsetest ning Eesti endiste tippmängijate kaasamisest homsest Eesti Päevalehest.