Valusa kaotuse sai Hollandis aga ADO Den Haag, kes andis Amsterdami Ajaxi vastu viigipunkti alles viimasel minutil, kui alla tuli vanduda 0:1. Algkoosseisus alustanud
Andres Oper
võeti välja 57. minutil. Neli vooru enne hooaja lõppu on tiitlikaitsja AZ 54 silmaga viies, kuid otse Euroopa Liigasse viival neljandal kohal asuv Feyenoord on vaid kahe punkti kaugusel. Den Haag jätkab 24 silmaga 16. real.

Astme võrra madalamal alistus Deventeri Go Ahead Eagles võõrsil 2:3 liidermeeskonnale De Graafschap. Sander Post mängis kõik 90 minutit. Viimased kolm kohtumist kaotanud Eagles on 33 vooru järel 59 silmaga kolmas.

Silkeborg jätkab Taani meistriliigas 39 punktiga kolmandal kohal. Viimati viigistati möödunud neljapäeval 2:2 Brøndbyga. Kaimar Saag väljakul ei käinud. Viigilise tulemuse 1:1 sai ka SønderjyskE, kes pärast Andrei Sidorenkovi eemaldamist 33. minutil mängis arvulises vähemuses. SønderjyskE on 26 silmaga kümnes.

Inglismaa esiliigas viigistas Sheffield United kodus 0:0 Barnsleyga, Derby County alistas võõrsil 1:0 Coventry City. Vastavalt Mihkel Aksalu ja Henrik Ojamaa koosseisu ei kuulunud. Sheffield on 55 punktiga kümnes, Derby 51 punktiga 15. kohal.

Sergei Pareiko lasi Venemaal Tomski Tomi eest mängides selja taha kaks palli, kui Tom viigistas 2:2 Moskva Spartakiga. Siberi klubi on pärast nelja matši seitsme silmaga neljas.

Lvivi Karpatõ püsib Euroopa Liiga konkurentsis, kui mängis Ukrainas 1:1 viiki Odessa Tšernomoretsiga. Pingil alustanud Sergei Zenjov sekkus mängu käiku 53. minutil. Karpaadid on 22 vooru järel 38 punktiga viiendad.

Joel Lindpere aitas New York Red Bullsil võtta teise võidu järjest, kui võõrsil alistati 1:0 Seattle Sounders. Red Bulls on nüüd Idakonverentsi ainus täiseduga meeskond ja on kuue punktiga liidrikohal.

Györi ETO mängis Ungari meistrisarjas väravateta viiki Budapesti Honvediga. Tarmo Kink viibis väljakul kõik 90 minutit ja sai 90. minutil kollase kaardi. Györi on pärast 21 kohtumist 38 punktiga neljas, jäädes võrdsete punktide juures maha Zalaegerszegist. Martin Hurti klubi Nyíregyháza Spartacus 21. vooru mäng lükati edasi.

UD Leiria teenis Portugalis võõrsil 0:0 viigi Académica vastu. Vjatšeslav Zahovaiko seekord ülesantud mängijate hulka ei kuulunud. Leiria on 34 punktiga kuues.

Azerbaidžaani tugevaimas liigas kaotas Bakuu Neftši kodus FK Kabalale 1:2. Dmitri Kruglov mängis 90 minutit, Vladimir Voskoboinikov sekkus 53. minutil vahetusest. Taavi Rähn kaasa ei teinud. Võidu said kirja aga Tihhon Šišov (90 minutit) ja Lenkorani Hazar, olles 2:1 üle Agdami Karabahist. Nelja kohtumise järel on Hazaril kuue tugevaima turniiril teisena 22 ja Neftšil neljandana 16 punkti.

Varna Cherno More sai Bulgaarias 3:0 jagu Svoge Sportistist. Daniil Ratnikov koosseisu ei kuulunud. Pärast 22 kohtumist on Cherno More 36 silmaga kuues. Ploiesti Astra kaotas Rumeenias 0:2 Urziceni Unireale. Vitali Gussev väljakule ei pääsenud. Valusa kaotuse pidid vastu võtma Lendava Nafta ja Konstantin Vassiljev, kes andsid viimase kaheksa minutiga käest 2:1 edu ja alistusid 2:3 NK Celjele. Nafta püsib 41 punktiga kolmandal kohal, kuid sama arv punkte on ka kannul oleval Rudaril.