Suvelaagri avanädala ekskursioonipäeva raames saabuvad A. Le Coq Arenale 960 noort ja nende 96 treenerit erinevatest Eestimaa paikadest. Alates kella 11st on kavas noorte toitlustamine ja rühmade pildistamine, kell 13 algavad harjutusväljakutel turniirid.

Kell 17 saab A. Le Coq Arenal alguse põnev matš, kus osalevad noored koos naiste- ja meestekoondise palluritega – nimelt proovitakse rahvusstaadioni murul mängida lauajalgpalli reeglitega jalgpalli, kus korraga on väljakul 480 suvelaagrites osalejat.

Kohtumise vaheajal loositkse välja 3 Rimi stipendiumit, mis aitavad noortel oma lemmikalaga tegeleda.

„Rimi korraldab koostöös jalgpalliliiduga laste jalgpallilaagreid juba kaheksandat aastat järjest – nende aastate jooksul oleme saanud palju positiivset tagasidet nii lastelt kui ka lastevanematelt,“ sõnas Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. „Rimi kui ettevõtte jaoks on tervislike eluviiside propageerimine olnud alati tähtsal kohal. Püüame tervislikkust ja spordipisikut eriti süstida meie lastesse ja noortesse. Iga laps, kelle oleme suutnud panna sporti armastama, on ühiskonna jaoks suur võit.“

Meestekoondisest osalevad tänasel ettevõtmisel Karol Mets, Taijo Teniste, Ats Purje, Rauno Alliku, Ingemar Teever, Artur Pikk ja Maksim Gussev, naistekoondisest Eneli Vals, Lisette Tammik, Imbi Hoop, Tiina Trutsi, Liis Lepik, Kethy Õunpuu, Kaire Palmaru, Kelly Rosen, Getriin Strigin, Sirje Roops, Ragne Hindrimäe ja Inna Zlidnis.