Rumori Calciot otsustati karistada, kuna klubi president Angelo Palmeri sõimas sotsiaalmeedias kohtunikku Eiko Saart.

Väljakul ka mängijana ringi silkav Palmeri sattus raevu, kui tema klubi kaotas 9. septembril 0:3 JK Retrole. Skoori tehti kohtumise lõppfaasis ja kaks väravat sündisid seejuures penaltist. Palmieri leidis, et õigusemõistjana ametis olnud Saar tegutses antud olukordades valesti. Lisaks olevat Palmeri hinnangul ühte nende mängijat Retro palluri poolt sihilikult vigastatud.

Palmeri valas enda viha seejärel välja sotsiaalmeedias, kus ta teatas, et mängu vilistanud Saar armastab pudelisse kukkuda ning on lisaks kõigele ka korrumpeerunud.

Lõpuks jõudis Palmeri ka ringiga sinna, et solvas kaudselt ja otseselt Eesti Jalgpalli Liidu presidenti Aivar Pohlakut. Palmeri hinnangul said Saare vilepartiist kasu “Pohlaku tallalakkujad ja kurjategijad“.

III liigas mängivale klubile määrati lõpuks säärasel tasemel ebatavaliselt suur rahaline karistus, kuna Palmeri keeldus vabanduse esitamisest.

Võrdluseks võib tuua, et Premium liigas mängiva Paide linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko sai kohtuniku kritiseerimise eest 200 euro suuruse trahvi. Zahovaiko tegi õigusemõistja Miko Puparti suunas kriitikat pärast Paide 2:7 kaotust FC Florale 19. septembril.