Klopp tunnistas Liverpooli kodulehele, et suunas oma pilgu Klavani poole juba eelmisel hooajal. "Juba eelmise hooaja lõpus teadsin, et kui me otsustame kellegi keskkaitsesse tuua, on just tema see, keda ma tahad. Nüüd olen tõeliselt õnnelik, et meil on kaitsesse mitmeid variante."

Pikalt Dortmundi Borussiat juhendanud treener teadis-tundis eestlase mängu Saksamaa Bundesligast. "Olen teda kolm hooaega lähedalt näinud ja tean, kui hästi ta Saksamaal mängis. Saime võimaluse teda kevadel ka meie vastu mängimas näha, kui me Augsburgi vastu kaks kohtumist pidasime.

Viimati Dortmundi vastu mängides oli Augsburg kümnekesi, aga ta kaitses suurepäraselt, nad hoidsid oma värava puhtana ning võitsid," meenutab Klopp.

"Ta lisab meie meeskonda oma kaitsetarkuse ja palliga mängu oskusega tublisti kvaliteeti ning kuna tegu on vasakujalgse mängijaga, on ka selles vallas meil asjad kenasti tasakaalus. Tean, et lisaks kvaliteedile platsil on ka tema mentaliteet selline, et ta tuleb siia võitlema ja võitma."

Kloppi sõnul pidid nad Klavani allkirja pärast tublisti võitlema. "Tal on olnud võimalusi liikuda väga suurtesse klubidesse, kuid seni näitas ta Augsburgile oma lojaalsust. Meil tuli tema nimel võideldes mitut suurt tiimi edestada, kuid usun, et ta tegi meiega liitudes suurepärase otsuse!"