"Õhtul on meil siin esimene treening. Loodame, et see on ikka homsel mänguväljakul, kuigi oleme kuulnud, et see ei ole väga heas korras ja vahest meid ei lastagi sinna treenima," rääkis Klavan.

Eesti kapten ootab homme võitluslikku mängu, kus favoriidikoorem on šotlaste õlul. "Šotlased tahavad kodupublikule kindlasti head mängu näidata. Kindlasti alustavad ründavalt. Meie asi on vaikselt alustada ja oma mängu leida. Me pole enam nii viletsal tasemel, et peaksime just vastaste järgi oma mängu sättima," leiab Klavan. "Kaotada me kindlasti ei taha, aga võõrsil Šotimaa vastu ei saa seda välistada. Igatahes teeme kõik endast oleneva, et seda ei juhtuks."

Eesti kapten ei tea veel Eesti homset koosseisu. Küsimusele, keda ta kaitseliinis enda kõrval näha tahaks, vastas ta: "Ei oskagi öelda. Raske küsimus. Ma pole täpselt kursis, millises mänguvormis keegi hetkel on."

Klavan tunnistas, et Eesti koondislased ei tea, kuidas šotlased uue peatreeneri Gordon Strachani käe mängida võiksid. "Šotlaste taktikat suurt ei tea. Nende viimaste mängude videosid pole ma vaadanud. Ei teagi, mida oodata."

"Kuna šotlastel on enamuses Premier League`i mehed, siis minul kui Bundesliga mängijal on hea end nende vastu proovile panna," lisas FC Augsburgi kaitsja.