See on suur saavutus, aga kui suur, saime õieti aru alles siis, kui "Pealtnägija" sai esimeste ajakirjanikena loa näha Eesti keskkaitsja kodu ja tööd seestpoolt, kirjutab ERR Sport.

Millise kaliibriga mängu meie mees õieti sattus, annab aimu juba tõsiasi, kui kiivalt kaitseb Liverpool tööandjana oma mängijate eraelu ja ohutust. Pärast Klavani enda nõusolekut ja detailseid läbirääkimisi klubiga lubatakse "Pealtnägija" tema koju. Klubi näpunäidete järgi valis eestlane kodu maineka piirkonna tupiktänavasse ja lukustatud aia taha, et eemal hoida nii pätte, kiibitsejaid kui kõmupiltnikke.

"Seda üritataksegi hoida niivõrd saladuses, kui vähegi võimalik, et näiteks kui tellime interneti kaudu asju, et me siis telliks selle sinna Melwoodi treeningkeskusesse, mitte et me telliks need endale koju," rääkis Klavan. "Liverpooli politseiülem käis ka rääkimas, et iga kord kui Melwoodist ära sõidad, vaata korra tahavaatepeeglisse ja kui sul veel paarsada meetrit enne kodu on ikka seesama auto selja taga, siis sõida ringiga ja politseijaoskonda."

Samal ajal kui Liverpooli staarmängijad soetavad eralennukeid ja noobleid villasid, mille garaažis Bentley, otsisid Klavanid tagasihoidlikumat lahendust ning leidsid nelja magamistoa ja avara söögisaaliga korteri. "Pakuti ka mingi kuue-seitsme magamistoaga, et põhimõtteliselt üle poole majast ei kasutagi üldse," nentis Klavan, et võeti mõistlikum variant.