Külaliste 1:0 ja 2:0 võitu peetakse selgelt kõige loogilisemaks skooriks, millele järgneb väikese vahega väravateta viik. Eesti 1:0 triumfi peetakse üldiselt sama tõenäoliseks kui horvaatide 4:0 võidukäiku.

Küllaltki põnev on jälgida ka seda, keda peetakse Eesti poolelt kõige mõistuspärasemaks väravalööjaks. Kõige madalamat koefitsienti pakutakse selles vallas ründajatele Sergei Zenjovile ja Henri Anierile. Anier sai sealjuures laupäeval Küprose vastu mängu vaid paariks minutiks, kuid kuulub suure tõenäosusega õhtul algkoosseisu.

Ründajatepaarile, kelle koefitsient on erinevates kontorites üldjuhul 4-5, järgneb Konstantin Vassiljev, Henrik Ojamaa, Janar Toomet, Artjom Dmitrijev, Mattias Käit ja mitmed teised. Välja toodud mängijatest kõige madalamalt hinnatakse sealjuures kapteni Ragnar Klavani võimalusi - tema koefitsient on keskmiselt isegi kõrgem kui Aleksandr Dmitrijevil, kes pole oma enam kui sajamängulise koondisekarjääri jooksul veel kordagi võrku sahistanud!

Horvaatia võidu korral saab keskmiselt raha tagasi 1,4-kordselt, viigi puhul 4,2-kordselt ning Eesti võidu juures 10-kordselt.

Eesti ja Horvaatia kohtumine algab A. Le Coq Arenal täna õhtul kell 19.00. Delfi Sport juhatab mängu sisse jalgpallistuudioga, mida saab Facebook Live'i vahendusel jälgida alates kella 18.30-st.