Paljud on läinud maitsma treenerileiba. Peatreenerina töötavad Frank de Boer (Ajax), Phillip Cocu (PSV) ja Jimmy Floyd Hasselbaink (Royal Antwerp). Abitreenerina on Hollandi koondise juures Patrick Kluivert, väravavahte treenib Eesti mängus varupingil olnud Sander Westerveld (Ajax Cape Town). Noortetreeneri tööd teevad Michael Reiziger (Rotterdami Sparta), Boudewijn Zenden, Patrick Paauwe (mõlemad PSV) ja Roy Makaay (Feyenoord).

Ajaxis on kõrgemas ametis veel ka Edwin van der Sar turundusdirektorina ja Marc Overmars tehnilise direktorina. Pierre van Hooijdonk töötab telekommentaatorina jalgpallikanalis Eredivisie Live. Üksnes Ruud van Nistelrooij ei tee muud, kui naudib Hispaanias Marbellas pereelu ja väljateenitud puhkust.

Mängijakarjääri pole ametlikult lõpetanud kaks Eestis käinud mängijat: Mario Melchiot on vabaagent, kuigi tal pole klubi juba 2011. aastast saadik, ja 34-aastane poolkaitsja Theo Janssen, kes Eesti mängus oli varumees, mängib tänapäevalgi Vitesses. Koondises oli ta viimati 2011. aastal, kui sai kirja oma viienda mängu.