"Usun, et üldiselt pole meile kellakeeramine halvasti mõjunud, kuid Jesper (Jesper Norberg, koondise skautimise ja statistika eest vastutav treener - toim) oli tund aega varem koosolekule tulnud. Seda ei juhtu just liiga tihti. Ta ilmselt polnud oma kella usaldanud," muigas Pehrsson.

Pärast Norra mängu kogunesid järgmisel päeval tõsisele treeningule need mehed, kes neljapäeval platsil ei käinud, ülejäänutel oli kerge taastav treening basseinis. Seejärel said mängijad 48 tundi vaba aega ning uuesti laagrisse koguneti pühapäeva lõunal. Kaks viimast päeva on koondis harjutanud Kotka tänava staadionil naturaalmurul.

Pehrsson soovis pressikonverentsil parandada oma neljapäevaseid väljaütlemisi Lilleküla staadioni väljaku kohta ning rõhutas, et tegelikult on sealne murukate aastaaega arvestades väga heas seisus. "Olin neljapäeval järelduste tegemisega liialt rutanud. Meie üleminek kunstmurult päris murule oli lihtsalt niivõrd suur. Aga kui vaadata perioode, mil me palli korralikult hoidsime, siis näitasime head jalgpalli. Pean ütlema, et väljak oli täiesti korralik," sõnas ta.

Konstantin Vassiljevil paluti Lilleküla muru võrrelda Poola väljakutega. "Poolaga võrreldes täiesti okei väljak. Veebruari lõpus ja märtsi alguses on mõnes Poola linnas väljakud täielik katastroof. Siin on võimalik mängida. Natuke imelik oli kohe pärast nelja trenni kunstmurul päris murule tulla, aga see on kahjuks meie reaalsus märtsikuus. Peaksime olema sellega harjunud. Homme peaks seis juba parem olema, sest ilm on viimastel päevadel meie jaoks armuline olnud," ütles Vassiljev.