Avavoorust 3:0 võidu noppinud liiga liider Pärnu Linnameeskond kohtub võõrsil FC Levadiaga, Narva Trans kutsub naistepäeva puhul Ida-Virumaa derbile õrnema soo esindajaid, Tammeka – Paide lähevad vastamisi potentsiaalses kuue punkti heitluses ning valitsev meister Flora võõrustab uustulnukat Rakvere Tarvast.

Tallinna FC Levadia – Pärnu Linnameeskond
8. märtsil kell 18:00 Sportland Arenal (Asula 4c, Tallinn)
OTSE: Jalgpall.ee, Premiumliiga.ee

Levadia abitreener Urmas Hepner: „Loomulikult läheme teisipäevasele mängule eesmärgiga võita. Vastast ei tohi mingil juhul alahinnata. Oleme Pärnuga korra kontrollmängus kohtunud, aga see ei loe enam midagi. Tahame laupäevasest mängust Floraga kaitse võitluse ja distsipliini kaasa võtta, juurde peame panema ründemängus ja momentide loomisel. Tuleb väga võitluslik mäng."

Ründaja Rimo Hunt: „Läheme võitma teadmisega, et vastast ei saa alahinnata. Eelmine hooaeg näitas ilmekalt, kuidas selised vastased suudavad vastupanu osutada. Keskendumine on maksimaalne ja läheme mängule vastu 110-protsendilise pühendumusega."

Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelov: „FC Levadia esimene mäng avavoorus näitas, et komplekteeritus võimaldab neil mängida tiitli peale. Meie ülesanne mängus peab olema väga hea organiseeritus kaitsemängus ning sinna peale organiseerida enda ründemäng.“

Mängija Kristen Saarts: „Tulemas väga raske mäng hea meeskonnaga. Peame mängima väga keskendunult ja distsiplineeritult kaitses ning teravalt ja kiirelt vastu ründama. Lähme tõsist lahingut andma ja proovime säilitada liidrikohta tabelis.“

Mängu kohtunik on Kristo Tohver, keda abistavad Silver Kõiv ja Sten Klaasen. Neljas kohtunik on Dmitri Kulikov ja inspektor Hannes Kaasik.

Pileti hind on 5 eurot, sooduspilet maksab 2 eurot.

JK Narva Trans – JK Sillamäe Kalev
8. märtsil kell kell 18:00 Narva Fama staadionil (Hariduse 22d)
OTSE: Postimees.ee

Narva Transi peatreener Adiam Kuziaev: „Arvan, et Kalev Sillamäe võistkonda on tulnud head ja tugevad jalgpallurid lisaks juba olemasolevatele oma mängijatele. Loodan, et mõlemad võistkonnad näitavad korralikku ja ilusat mängu. Võidab kõige tugevam."

Mängija Kiril Nesterov: „Esimene kodumäng ja mõtleme ainult võidust. Väga loodan, et kõik meie mängijad panevad kõik oma jõudu välja selles mängus."

Sillamäe Kalevi abitreener Vadim Dobizha: „Mida võib siin öelda - derbi mäng on derbi mäng. Võistkondades on toimunud koosseisu muutused ning igale poolele see kohtumine on ülioluline. Sellises mängus, kus iga võistkond on väga motiveeritud ja tahab võita, võib iga viga olla kriitiline. Usun, et meie võistkond teeb neid vigu vähem."

Poolkaitsja Deniss Tjapkin: „Tuleb parandada oma eelmise vooru vigu, kuna meie eelmise mänguga ei saa rahul olla. Loodame, et fännid tulevad Narva meid toetama, et saaksime neid rõõmustada."

Mängu kohtunik on Roomer Tarajev, keda abistavad Hannes Reinvald ja Dmitri Vinogradov. Mängu neljas kohtunik on Siim Rinken ning inspektor Uno Tutk.

Täispilet maksab 3 eurot, (üli)õpilased/pensionärid 1 euro. Alla 6-aastased lapsed ja Narva Transi noormängijad tasuta, kõik naised ja tüdrukud samuti tasuta.

Tartu JK Tammeka – Paide Linnameeskond
8. märtsil kell 19:00 Tartu Annelinna kunstmurustaadionil (Annemõisa 6)
OTSE: Jalgpall.ee, Premiumliiga.ee.

Tammeka peatreener Indrek Koser: „Saime esimesest mängust hea emotsiooni. Publik, kes kohale tuleb, näeb kindlasti samasugust võitlust viimase sekundini nagu oli Narva mängus."

Poolkaitsja Tauno Tekko: „Emotsiooniderikas ja vägeva õhkkonnaga esimene mäng Narvaga lõppes viigiga. Kodupubliku ees tahame Paide käest enamat ühest punktist. Oleme valmis võitlema ja endast kõik andma, et jätta seekord kolm punkti Tartusse. Tulge kaasa elama, see aitab meil võita!"

Paide Linnameeskonna peatreener Meelis Rooba: „Kuigi avavoorust jäi punktiarve avamata, tegime korraliku mängu ning nüüd tuleb teha vigadest omad järeldused. Hooaja alguse punktid on väga tähtsad, Tammeka on koduplatsil alati ohtlik, aga meie peame keskenduma oma mängule ja tugevustele. Ootame meie fänne fännibussiga Tartusse ja soovime neile pakkuda hea emotsiooni!"

Mängija Mark Oliver Roosnupp: „Mäng Infonetiga näitas, et oleme see hooaeg võimelised kõigiga võrdselt mängima ja lähme alati vastast alistama. Meeskond on väga motiveeritud ja silmad põlevad peas, mängupäev on pidupäev ja tahame fännidele ilusat ja efektiivset jalgpalli näidata. Laupäevane mäng on unustatud ning korrektuurid tehtud, Tammeka on väga ühtse võistkonnaga ja koduväljakul kindlasti väga tugev, aga meil on üks eesmärk, tulla Tartus tagasi kolme punktiga. Nädalasisene mäng on kindlasti mõlemale võistkonnale omakorda väljakutse, aga me oleme selleks hästi valmistunud ja anname endast 110%."

Mängu kohtunik on Miko Pupart, keda abistavad Veiko Mõtsnik ja Rando Kesküla. Neljas kohtunik on Egerd Pajustik ja inspektor Kaupo Põld.

Täispilet mängule maksab 4 eurot, (üli)õpilased/pensionärid 2 eurot, Facebookis osalejad 2 eurot ja alla 14-aastased lapsed ja Tammeka noormängijad tasuta.

Tallinna FC Flora – Rakvere JK Tarvas
8. märts kell 20:00 Sportland Arenal (Asula 4c, Tallinn)
OTSE: ERRi spordiportaal sport.err.ee

Flora peatreener Norbert Hurt: „Tervitame Rakvere meeskonda kõrgliigasse jõudmise puhul. Meil on olnud siin järjest tugevad mängud ning eesootavale mängule läheme samasuguse ettevalmistuse ja keskendumisega. Meeskond on saanud eelmisest mängust ära taastuda ja on valmis homseks mänguks."

Mängija Joseph Saliste: „Rakvere on liiga uustulnuk ja kindlasti soovivad Flora vastu näidata head ja võitluslikku mängu. Meie ülesanne on anda endast 100% ja mitte alahinnata vastast. Kui me oma ülesannetest kinni peame, siis on ka tulemus selline nagu me soovime."

Rakvere Tarva peatreener Valeri Bondarenko: „Ees on ootamas väga raske mäng nii füüsiliselt kui ka psühholoogiliselt. Peama olema väga keskendunud kõik 90 minutit, sest iga väiksemgi eksimus võib valusalt kätte maksta."

Väravavaht Sander Susi: „Pärnus saadud kaotus oli muidugi valus, aga hooaeg on pikk ja peame võtma mäng mängu haaval ja kohanema Premium liigaga. Usun, et suudame varsti näidata juba mängu, mis meie fänne rõõmustab."

Mängu kohtunik on Martin Salong, keda abistavad Maikel Mikson ja Aron Härsing. Neljas kohtunik on Toomas Nõmmiste ja inspektor Rein Pajunurm.

Tavapilet maksab 5 eurot, sooduspilet (õpilased, üliõpilased) 3 eurot, kuni 12-aastastele lastele ja pensionäridele sissepääs tasuta.