Ka peatreener Magnus Pehrsson jättis selles küsimuses otsad lahtiseks. "Kunagi ei tea. Kindlasti saab Lindpere oma viimase mängu Andorra vastu, kuid ta soovis koondisega pika laagri kaasa teha ning arvestades, mida ta koondisele nii platsil kui selle kõrval andnud on, siis ta seda võimalust ka vääris. Seega jah - Andorra vastu mängib ta kindlasti, kõik muu on juba boonus."

Rootslane lisas, et Balti turniiril minnakse tänavu võitu püüdma. "Muidugi on see suur väljakutse, kuna meil on mitmed põhimehed väljas, kuid teisalt saame seeläbi võimaluse näha uusi mängijaid. Peame ka ettevalmistusel palju tööd tegema, et uued näod meeskonda sulandada," rääkis Pehrsson, kes tunnistas, et ta ei ole otsustanud kas Leedu vastu seisab võõrsil väravas Marko Meerits või Richard Aland.

Ka kommenteeris peatreener võimaliku debütandi Pavel Marini koondisesse kutsumist. "Ta on äärepoolkaitses viimasel ajal väga hea olnud ning Kalju vastu andis ta ka otsustava väravasöödu. Levadias on ta oma potentsiaali näidanud ning hea vormi pealt soovime teda ka koondises katsetada."

Viimasel hetkel langesid sinisärkide rivistusest vigastusega välja ründajad Sergei Zenjov ja Ats Purje. Samuti taastub operatsioonist ründav poolkaitsja Konstantin Vassiljev. Seega on meil ainsa tipuründajana hetkel kasutada Henri Anier. Keda seal aga veel katsetada võiks?

"Soovime praeguses koondiselaagris Rauno Sappineni ründajana proovida. Ausalt öeldes, kui me vaatame oma parimat võimalikku koosseisu, siis Kostja oleks seal kindlasti ründav poolkaitsja. Seega on raske Sappinenil end sellel positsioonil tõestada. Nüüd soovimegi vaadata, kas laiemas plaanis oleks Raunost kasu ka tipuründes - treeningutel on ta sellel positsioonil igatahes väga lubavat minekut näidanud," analüüsis Pehrsson.