Liialdamata võib öelda, et just "koduväljaku eelis" oli see, mis Floralt 4. aprillil mängus Tartu Tammekaga kaks punkti röövis (mäng lõppes 0:0 - G.L.). Mööda maad pikad söödud hüppasid poole meetri jagu üles, lühemate vastu võtmiseks läks kaks korda rohkem aega kui tavaliselt. Surve all oleval meeskonnal pole vahet, kas pall põrkab liiga palju või mitte, neil on niikuinii vaja see kaitses klaariks lüüa. Seda parem neile, kui ründaval tiimil söödumäng ei suju.

Infoneti kaitsja Dmitri Kruglov küsis pärast 0:1 kaotust Levadiale, miks nad pidid mängima Kadrioru staadionil, kui võinuks vabalt mütata veel Lasnamäel kunstmurul. Tulnuks lihtsalt kahe mängu kodu- ja võõrsilväljak ära vahetada ning 14. mail (kalendris Infoneti kodumäng) Kadriorus mängida.

Premium liiga arendusjuht Veiko Soo kommenteeris Delfile, et selline variant ei tulnud arutlusele, kuna kumbki meeskond taolist ettepanekut ei teinud. Samas olnuks vahetus keeruline, sest kergejõustikuhooaeg pressib peale ja Kadriorg on tihedalt üritusi täis.

"Kruglovi ettepanekut kommenteerides ütlen, et kaotuse järel on ikka kibe maitse suus, kuid Flora ründaja Hannes Anier ütles pärast Sillamäega viigistamist Lillekülas jällegi, et väljak on väga hea," sõnas Soo. "Võinuks veel Kadrioru mängu Sportland Arenale viia, kuid otsustasime, et Kadriorg on pealtvaatajasõbralikum. Seda enam, et laupäeval sadas ka vihma. Võime küll rääkida, et muru kvaliteet võiks parem olla, aga meil pole enam neid mänge kuhugi ümber tõsta. Iga muudatus võib tuua kaasa kolme-nelja mängu edasi lükkumise. Varasematel aastatel on meil üleminek päris murule leebemalt läinud. Küllap varsti ilmad soojemaks lähevad ja olukord paremaks muutub."

4. aprillil toimus Sillamäel sealse Kalevi ja FC Infoneti vahel ekstreemsetes oludes kohtumine, mille sarnaseid mujal Euroopas tihtipeale ära jäetakse. Udu tõttu polnud telepildis kaugemaid mängijaid nähagi, kohapeal olnud pilt veidi rõõmsam. Juhendi järgi võinuks Sillamäe mängu ka ilmaolude tõttu katki jätta.

"See tuli kohtunikel ja mängu inspektoril, kelleks tol päeval oli jalgpalliliidu juhatuse liige ja endine kohtunik Eduard Rõzov, korra jutuks, kuid ei olnud pika arutelu teema, sest inspektor nägi hästi kõiki abikohtunikke. Ainult pall vahetati eredama vastu välja," selgitas Soo.
Kadrioru staadion möödunud laupäeval.