Belgia meistriliigas Lierse klubis mängiv Jääger vigastas reie tagalihast 26. oktoobri liigamängus, kus ta 60. minutil välja vahetati. Samal põhjusel jäi ta eemale möödunud reedesest kohtumisest Tallinnas Aserbaidžaaniga. Eesti koondise peatreeneri Tarmo Rüütli sõnul otsustab täna Jäägeri mängu paneku pärast tänaõhtust trenni.

"Planeeritud on küll nii (et 100. koondisemäng teoks saaks), aga seis on selline, et lõplik sõna tuleb pärast tänaõhtust trenni. Sooviks küll, et tal ei annaks see vigastus enam tunda ja ta saab mängida," rääkis Rüütli Eesti ajakirjanikele Šveitist telefoni teel vahetult enne mängupaika Liechtensteini sõitmist, mis koondise elupaigast asub 20 minuti bussisõidu kaugusel.

"Koosseis on ühesõnaga natuke selgitamist vajav. Homme hommikupoole saab täpse koosseisu paika. Praegu seda veel ei ole."

Paludes Rüütlil Jäägrit, kellest homme võib saada kaheksas 100 koondisemänguga sinisärklane, iseloomustada, ütles ta: "Kui meeskonnas on kujunenud tema hüüdnimeks Gattuso, siis võite ise arvata, millise mehega on tegemist. Igati mängumees, kelle taha kunagi midagi pidama ei jää. Annab endast kõik välja, mis tal sees on."

Debüüdi saab ilmselt homme kirja ka FC Flora kaitsja Karol Mets. "Teen endast kõik oleneva, et ta saaks märgi maha," ütles Rüütli Metsa osalemise kohta.

Eilne päev kulus koondisel suures osas reisimisele. "Täna hommikupoole oli meil sportlik jalutuskäik võimlemise ja kerge musklite aktiveerimisega, pärast mida oli koosolek," kirjeldas Rüütli lühidalt päevaplaani.

Milline meeskond on Liechtenstein? Rüütli: "Liechtensteinis mängivad enesekindlad tüübid. Kui neile võimalus anda, on nad meisterlikud realiseerijad. Keegi ei põe. Kui vastane nendele natukenegi sirge jalaga peale läheb, on kohe karistus olemas."

Liechtensteini - Eesti sõprusmäng algab teisipäeval Vaduzis Rheinparki staadionil Eesti aja järgi kell 20.