"Olen tulemusega väga rahul. See oli meile esimeseks karikavõiduks. Ka kogu meeskond on õnnelik, üritame nüüd Euroopas edukalt esineda," rääkis Dmitrijev, kes esimese poolaja lisaminutitel mänguskoori avas.

"Mäng oli raske. Paide mängis kohati üheksa kaitsja ja ühe ründajaga. Nad sulgesid kõik tsoonid ja me ei saanud alguses hästi mängu käima. Meil ei olnud enne mängu pingeid peal, meil ei ole kunagi. Me läheme alati mängule teadmisega, et suudame võita. Ei ole vahet, kas on tegemist sõprus-, liiga- või karikamänguga."

Kalju peatreener Sergei Terehhov tunnistas samuti, et esimesel poolajal meeskond mängu käima ei saanud.

"Mehed ei pidanud kokkulepitud asjadest kinni ja Paide seisis hästi kaitses. Õnneks saime vaheajale väravaga mindud ja see tõmbas veidi pinget maha. Teisel poolajal saime tegutsemiseks vähe rohkem ruumi ja sellega muutus mäng lahtisemaks ja tekkisid ka olukorrad. Teisel poolajal tegutsesid mehed plaanipäraselt. Tahtsime väga seda Euroopa kohta ja teadsime, et võidukohustus asetseb meil. Kokkuvõtteks võib öelda, et mehed võtsid teisel poolajal ennast kokku ja otsustasid mängu," rääkis ta.

"Mänguga ei saa rahule jääda, kui kaotad. Kui oled juba finaali jõudnud, siis soovid ikka võita," sõnas kaotajate peatreener Meelis Rooba.

"Paraku meil sellist 100% võimalusi ei tekkinudki. Esimene oli üsna õnnetu värav, vahetult enne poolajavilet. Teine värav tõmbas hoo maha, 1:0 pealt on kõik võimalik, aga kui teine löödi, siis meie jõud rauges."

Paide kogenud keskväljamees Liivo Leetma sõnul nägi plaan ette mänguinitsiatiivi vastastele loovutamist. "Esimesel poolajal see plaan toimis, seisime ilusasti kaitses ja proovisime kontratega. Poolaja lõpus löödud värav rikkus meie plaani ära. Tugeva satsi vastu mängides iga minutiga pinge kasvab, aga see üks-null tõmbas pinged vähe maha. Teisel poolajal oleksime pidanud veidi agressiivsemad olema. Nii lihtne see ongi."