22. juunil kirjutas Kaljuga lepingu 31-aastane serblane Borislav Topic, kes on meeskonnale juurde andnud nii keskväljal kui ka variante vasakkaitsesse. Senisest kolmest UEFA Euroopa Liiga mängust on ta alustanud kõiki kohtumisi algkoosseisust.

Teise uue mängijana liitus Kaljuga 22-aastane eestlasest poolkaitsja Stanislav Goldberg, kelle viimaseks koduklubiks oli Austraalia meeskond Box Hill United. Samuti on ta mänginud Soomes, kõrgliigaklubi SJK ridades.

Lahkujaid on meeskonnas samuti. juuli lõpus lõpeb Nicolas Galpin'i leping Nõmme Kaljuga ning klubi otsustas seda mitte pikendada.

22-aastane vasakkaitsja liitus Kaljuga 2014. aasta suvel, tegi liigas kaasa 11 mängus ning krooniti tänavu suvel Eesti karikavõitjaks.

Laenulepingu alusel esialgu pooleks hooajaks Pärnu Linnameeskonda siirdunud Robert Kirss on kodulinnas hästi kohanenud, tõustes meeskonna üheks võtmemängijaks - viimases kohtumises Sillamäe Kaleviga lõi ta viigipunkti löönud värava ning valiti Soccernet.ee poolt mängu parimaks.

Nõmme Kalju esindusmeeskond jätkab neljapäeval teekonda UEFA Euroopa Liigas. Teise eelringi korduskohtumises võõrustatakse algusega kell 19 A. Le Coq Arenal Liechtensteini klubi FC Vaduzi, kes mängib Šveitsi kõrgliigas. Avamäng lõppes Vaduzi 3:1 paremusega, edasipääseja selgub Tallinnas.