Nõmme Kalju eest tegid kaasa kolm testimisel olevat poolkaitsjat: 21-aastane kolumbialane Peter Valencia ning jaapanlased Ryuki ja Take, kes on vastavalt 21- ja 26-aastased. Jurmala eest tegid aga kaasa koguni kuus kolumbialast, teatab Kalju koduleht.

Tegemist oli Nõmme Kalju selle aasta kuuenda kontrollkohtumisega, kõik eelnevad on Kalju võitnud. Järgmise kohtumise peab Kalju 24. veebruaril Skonto hallis, kohtudes teistkordselt Riia Skontoga, kes avamängus alistati 3:0.

Kalju koosseis: Kaido Koppel (46. Vitali Teleš), Tihhon Šišov, Marco Bianchi (46. Alo Bärengrub), Jorge Rodrigues (46. Andres Koogas), Ken Kallaste, Sergei Terehhov (46. Damiano Quintieri), Peter Valencia (Eino Puri), Ryuki (46. Hidetoshi Wakui), Tanel Melts (Oliver Konsa), Take (46. Kristen Viikmäe), Jüri Jevdokimov (46. Tarmo Neemelo).

Eile pidas sõpruskohtumise võõrsil ka FC Levadia, kes võitis Sami Hyypiä Areena nime kandvas hallis 2:0 Soome meistriliiga klubi FC MYPA-4, vahendab Levadia koduleht. 

"Väga hea mäng meie poolt, lausa rõõm oli seda kõrvalt vaadata! Oli selgelt näha, et poisid püüavad väljakul teha kokkulepitud asju. Kui varem oleme olnud hädas agressiivsusega, siis täna klappis kõik - võitlesime kõvasti, lõime väravaid ja omasime veel mitut head võimalust skoori tegemiseks. Teise poolaja alguses vajusime küll veidi ära, aga saime sellest kiiresti üle. Vastastel oli samuti paar head momenti, aga neist ükski polnud sajaprotsendiline," kommenteeris FC Levadia peatreener Marko Kristal.

"Meie mäng on kogu aeg paremaks läinud ja see annab Meistriliiga hooaja eel hea tunde," lisas peatreener.

Neljapäeval, 16. veebruaril kohtub FC Levadia Kotkas FC KooTeePee-ga.

FC Levadia koosseis: Roman Smiško, Maksim Podholjuzin, Artjom Artjunin (85. Kevin Ingermann), Igor Morozov, Andreas Raudsepp (60. Aleksandr Kulinitš), Andero Pebre (70. Artur Rättel), Marek Kaljumäe (85. Martin Ustaal), Ilja Antonov, Janar Toomet (63. Igor Subbotin), Taavi Laurits (55. Vitali Leitan), Rimo Hunt.