Kalju sai nädalavahetusel sooritada lausa kolm penaltit, millest suurepärase mängu teinud väravavaht Marko Meerits ühe siiski tõrjuda suutis. Kokkuvõttes jäi sellest siiski väheks, sest 2:0 võit jäi Hiiule.

Premium liiga tabelitipp on ääretult tihe – FC Infonet on kogunud 74 punkti, FC Flora ja FC Levadia võrdselt 72 punkti. Kalju jääb Florast ja Levadiast maha täpselt kolme punktiga, mis seni pidamata 21. vooru kohtumisega tasa proovitakse teha.

Tarva poolt jäävad kaartide tõttu mängust eemale Joonas Ljaš, Elar Tovstik ja Jaanus Kaasik.

Rakvere JK Tarvas – Nõmme Kalju FC
25. oktoober kell 19:00 Rakvere kunstmurustaadion

Tarva peatreener Urmas Kirs: „Laupäeval ei jäänud me Kalju vastu palju alla. Anname parima, et ka kodus nende elu võimalikult raskeks teha. Eesmärk on järelejäänud kohtumistes Rakvere publikut isukate esitustega rõõmustada."

Noor poolkaitsja Mario Kuokkanen: „Oleme teinud eelmisest omavahelisest mängust vastavad korrektuurid ja proovime nüüd tabelisse punktilisa saada. Tuleb kindlasti võitluslik mäng ja midagi lihtsalt me ära ei anna!"

Kalju väravavahtide treener Jüris Sahkur: „Laupäeval tuli võit üpriski raskelt, proovime teisipäeval paremini mängida kui tegime seda laupäeval. Loodame näha tribüünidel ka meie fänne."

Mängija Trevor Elhi: „Teame, et Rakveres ootab meid väga raske lahing, kuid oleme selleks valmis ning soovime jätkata teed meistritiitli suunas. Peeter Klein: Viimane mäng Rakverega näitas, et neid ei saa alahinnata. Kuid Kalju läheb Rakverre kolme punkti järele ning seekord proovime saada hakkama ilma penaltiteta.“