Neljapäeval algusega kell 19 A. Le Coq Arenal toimuva matši peakohtunik on serblane Danilo Grujić, kelle viimane vilistatud mäng Euroopa Liigas oli 2014. aasta juulis Derry City (Iirimaa) ja Shakhtyor Soligorsk (Valgevene) vahel. Tolles kohtumises võttis võidu Eesti koondise väravavaht Artur Kotenko koduklubi Soligorsk.

Grujić on 35-aastane kogenud vilemees, kes oma karjääri jooksul on vilistanud Serbia kõrgliiga, kohaliku karikasarja mänge, noorte Euroopa meistrivõistluste mänge nii klubi kui ka koondise tasandil. Samuti on tal olemas kogemus Euroopa Liigas.

Abikohtunikena abistavad äärtel Vladimir Jovanović ja Vladimir Čađenović ning neljanda kohtuniku rollis on Bojan Nikolić.

Aktobe on Kasahstani edukaim klubi, kes on võitnud kohalikud meistrivõistlused viiel korral. Samuti on klubi tiitlite seas kolm superkarikat ning üks kohalik karikasarja võit. Hetkel juhitakse lisaks kohalikke meistrivõistluseid.

Nõmme Kalju võitis Kasahstanis toimunud avamängus tänu Ats Purje väravale FC Aktobet 1:0. Edasipääseja selgub kahe mängu kokkuvõttes, edasipääsejat ootab järgmises ringis SP La Fiorita (San Marino) - FC Vaduz (Liechtenstein) paari võitja.