Nädal tagasi tegid meeskonnad Fääri saartel 1:1 viigi ja parem ei selgunud esialgu ka täna Gibraltaril. Fääri saarte klubi B36 asus küll 14. minutil penaltist juhtima, kuid viigivärav kaks minutit enne normaalaja täitumist aitas koduperemehed lisaajale, kirjutab Soccernet.ee.

30 minuti jooksul väravaid ei löödud ja penaltiseerias oli skooriga 4:2 parem B36, kes läheb nüüd kokku Montenegro mulluse pronksi Podgorica Titogradiga. Euroopa liiga esimeses "päris" eelringis asuvad järgmisel nädalal tulle ka FCI Levadia, Nõmme Kalju ja Narva Trans, lisaks mitmete välismaal mängivate eestlaste klubid. Eesti klubide euromänge vahendab Delfi TV ka otsepildis.

Ühtlasi oli tänane mäng teatud mõttes ajalooline. Nimelt kinnitas UEFA, et sellest hooajast lubatakse nii Meistrite liigas kui ka Euroopa liigas teha meeskondadel lisaajal neljas vahetus ning seda võimalust täna juba kasutati. Ajalooannaalidesse läheb selles arvetuses esimese mängijana St Joseph'i hispaanlasest poolkaitsja Domingo Ferrer. Varasemalt on reeglit juba rakendatud klubide MM-il ja rahvuskoondiste MM-il.

Saag kuulus B36 algrivistusse ning vahetati puhkama 61. minutil.