Kuna ukse ette on jõudmas jalgpalli MM, leiab juunikuu Jalkast seekordse MMi ennustuse, mida saab täita nii talongidel kui ka veebis. Ennustamine käib seekord võidu Eesti koondislase Mattias Käidiga ning kõiki, kes ennustavad Käidist paremini, ootab tema autogrammiga mängijakaart!

Premium liiga loos heidame pilgu Viljandi Tulevikule, mis vahetas hiljuti peatreenerit. Kahekõne rubriigis räägib ETV ekraanidelt tuttav Tarmo Tiisler oma armastusest jalgpalliraamatute vastu ning naistejalgpalli rubriigis on vastanud meie ankeetidele Lasnamäe Ajaxis mängiv Gerli Israel ning Põlva Lootose mängija Ave-Lii Laas. Suvises rannajalgpalli rubriigis on fookuses meeste koondis, kes käis uue peatreeneri Kristian Marmori käe all Hispaania laagris mängupraktikat saamas.

EJLi füsioterapeudi Martin Kiho seekordses rubriigis selgitatakse, kuidas peaks toimuma taastumine raskest treeningust või mängust. Luubi all on Tartu Tammeka kaitsja Silver Grauberg ning treenerirubriigis tutvustame Tallinna Kalevi duubelnaiskonna treenerit Kätlin Heina. Klubiloos heidame pilgu tänavu oma 20. sünnipäeva tähistavale FC Reaalile.

Postritelt leiab seekord suure MM-ennustuse tabeli ja Joshua Kimmichi postri.