Pikas usutluses naistekoondise peatreeneri Keith Boanasega avab mees oma tausta. Muuseas saab teada, kus kandis kannab mees hüüdnime „jumal” ning milline seos on tal Roy Hodgsoni, David Beckhami ja Sir Bobby Robsoniga. Muidugi ei jää puutumata ka Eesti naistevuti tulevik, vahendab Eesti Jalgpalli Liit.

Reisihuvilised saavad mõnuga lugeda, kuidas käib jalgpallielu Petseris ning Pihkvas. Esmalt vaadatakse, mis asju ajab sealkandis Eesti Jalgpalli Liit ning siis külastatakse Venemaa tugevuselt kolmanda liiga mängu, kus Pihkva mehed võtavad leitsakus vastu vastased Ivanovost. Ruumi jätkub nii pliinidele, kaljale, kohalikele ultratele ning miilitsale.

Peale kõige selle võttis Jalka ette teekonna Tartusse, kus veedeti mängupäev Tammekaga ning saadi sotti, mis tunne on korraldada üht Premium liiga kohtumist. Oma sümboolse koosseisu pani juuliks kokku jalgpalliajakirjanik Joosep Susi. Mängija luubi all on sel korral Hindrek Ojamaa, treeneri rubriigis võetakse ette Tallinna Kalevi vankumatu abitreener Daniel Meijel ning MMi puhuks on koostatud edetabel Eesti parimatest vutikommentaatoritest. Postritel figureerivad Mikk Reintam, Alexis Sanchez, Andrea Pirlo ning Gervinho.