Levadia koduleht on teinud Tallinna meeskondade vastasseisu eel ülevaate ajaloost ning täheldanud mitmeid huvitavaid fakte. Refereerigem neid siinkohal:

* Tõelise anomaalia leiame, kui otsime klubide eelmisi kohtumisi 19. oktoobril. Kogu iseseisva Eesti meistrivõistluste ajaloo ehk 41 liigahooaja jooksul on sel kuupäeval peetud vaid üks kohtumine! 2010. aastal kohtusid Viljandis kohalik JK Tulevik ja Kohtla-Järve FC Lootus. Seega on võimalikest laupäeval Levadia - Flora mängus osalejatest ainsana 19. oktoobri "kogemus" Flora poolkaitsjal Karl-Eerik Luigendil, kes 2010. aastal mulkide kasuks 89. minutil ka kohtumise viimase, 4:0 värava lõi.

* Naljaga pooleks võiks selle anomaalia puhul tõdeda, et äkki ei meeldi Eesti pikaaegsele jalgpallijuhile Aivar Pohlakule, et tema sünnipäeval liigamänge peetakse? Sest just laupäeval täitub Flora ja Eesti Jalgpalli Liidu presidendil 51. eluaasta! Et Pohlaku vutijuhi karjääri on piisavalt kajastatud, siis vaatame Levadia - Flora mängu taustal sünnipäevalapse tegemisi jalgpallurina. Näiteks oma teises ja viimases Meistriliiga kohtumises Flora eest tuli ta platsile vahetusest... tänase Levadia peatreeneri Marko Kristali asemele. Ning oma teisel kõrgliigahooajal ehk 2000. aastal käis ta FC Kuressaare eest platsil nii Levadia kui ka Flora vastu. FC Levadia õnnitleb Aivar Pohlakut sünnipäeva puhul!

* Kui Eesti tänasel jalgpallijuhil on tähtpäev sel nädalavahetusel, siis samal päeval võime tähistada ka Eesti vuti lätetele vaat et kõige lähemal seisnud inimese sünniaastapäeva - Julius Reinansi sünnist möödub 122 aastat.