Lugejate küsimustele vastates ei hoia mees tagasi ning kuulda saab nii Thierry Henry eralennukist, Snoop Dogg'ist kui elu päästmisest Tromsös! Mida kostab ta Florast lahkumise kohta? Mida teeks ta oma karjääris teisiti? Lugemist jätkub ning tänu 12 850 suurusele trükiarvule ei jää keegi tühjade kätega.

Ei juhtu tihti, et Jalkas oleks eksklusiivintervjuu kahekordse MM-finalisti ja kolmekordse Euroopa karika ehk Meistrite liiga eelkäija võitjaga. Seekord on! 1970ndatel Hollandi koondises, Amsterdami Ajaxis ja Barcelonas tegusid teinud poolkaitsja Johan Neeskens meenutas Tallinnas Jalkaga kohtudes totaalse jalgpalli sündi, kaht kaotatud MM-finaali ning palju muud.

Lisaks saab Jalkas teada, millised inimesed on Premium liiga säravad noored Rasmus Peetson ja Erik Listmann. Kas nad lehti loevad? Kas nad on pagulaste poolt või vastu? Meenutame ka Pärnus toimunud rannajalgpalli suurturniiri, Gert Oleski koondisekarjääri ning kaardistame Võrumaa vutti. Postritelt leiab seekord Pedro ning Sergei Zenjovi.