"Kõik oli tegelikult kontrolli all. Naudid kodus mängu, Flora istub tagapool. Kõva võitlus käib. Mulgi on jalad verised ja võtsin kollase kaardi. Aga viimase kuue mänguga oleme endale lasknud lüüa 12 väravat. See on signaal kaitseliinile. Kui sa tahad ikka meistriks tulla, siis on seda natuke palju," ütles Lindpere pressikonverentsil.

Lindpere tõdes, et laupäeval tehtud vangerdus peatreeneritoolil polnud talle eriti suur šokk. "Selliseid asju on mul juhtunud ka päevapealt, nii enne kui ka pärast mänge. See on jalgpallis tavaline. Kui resultaati pole, lähevad treenerid või mängijad. Iga mängija peaks sellest aru saama ja oma tööd edasi tegema."

Lindpere sõnul ei saa Getulio Fredo Aurelio hooaja lõpu eel enam suuri muudatusi teha, küll aga mängijaid motiveerida hooaeg korralikult ära lõpetada. "Pigem on tema roll meeskonda motiveerida ja koos hoida, et me seda lõppu täiesti käest ära ei laseks. Meil on rasked mängud tulemas. Nagu näha, siis võivad veel kõik meeskonnad komistada. Never say never. Meie asi on hooaeg hea tujuga ära lõpetada," lisas ta.