Viimases koondisetsüklis kõik neli mängu Leedu, Andorra, Läti ja Portugali vastu kaasa teinud Marin esialgu küll nii-öelda "spordiroodusse" ei pääsenud, kuid Levadia spordidirektor Sergei Pareiko avaldas lootust, et nädal tagasi 21. sünnipäeva tähistanud parempoolkaitsja ei pea "püssi all" viibima 11 kuud.

"Praegu veel midagi kindlat pole, aga oleme kaitseväega kontaktis ja usun, et Paša peab lõpuks ikkagi vaid selle lühendatud "sportlaseaja", ehk 2,5 kuud kaitseväes olema," rääkis Pareiko Delfile.

Lisaks värskele A-koondise debütandile Marinile asub juuli algusest aega teenima ka teine Levadia mängumees Rasmus Peetson, kuid kuna keskpoolkaitsja ei ole regulaarne koondislane, peab tema ilmselt kaitseväes veetma 11 kuud.

Kuna täna avanes koduse liiga üleminekuaken, siis kas plaanib Levadia ka Marini ja Peetsoni asemel kedagi meeskonda lisaks tuua? "Hetkeseisuga ilmselt mitte, aga ega kunagi ei tea. Kui aken on lahti, on kõik võimalik," rääkis Pareiko.

Ta lisas, et suure tõenäosusega saadetakse Pärnu Linnameeskonda laenule noor väravavaht Kristjan Tamme, kes samuti eelmise aasta lõpul A-koondise esialgsesse nimekirja valiti. Pärast vigastuspausi pole Tamme aga esindusmeeskonnas mänguaega teeninud ja nii siirdub ta suvepealinna, kus 20-aastane puurilukk ka mullu tõrjetööd tegi. "Täna on veel mäng rootslaste Hammarbyga. Kui seal keegi viga ei saa, siis läheb Tamme teiseks hooaja pooleks Pärnusse," kinnitas Pareiko.