Eesti Ekspressi artikkel tuli jutuks ka tänasel pressikonverentsil, kus tutvustati uut treenerite tiimi - peatreener Martin Reimi abilistena töötavad 2018. aasta MM-valiksarja lõpuni Janno Kivisild, Mart Poom ja Andres Oper.

Kuna Kivisild oli ametis ka rootslase Pehrssoni ajal, oleks tema kõige õigem mees kommenteerima koondise väidetavaid sisepingeid. Kivisild probleemil pikemalt ei peatunud, vaid kommenteeris vandenõuteooriat iiri kirjaniku Oscar Wilde'i tsitaadiga. Tõsi küll, väikse modifikatsiooniga.

Kivisild: "Inglismaa mängu eel me elasime Wembley staadioni kõrval ühes hotellis, mille liftide juures oli sein täis erinevaid tsitaate. Sellele artiklile annaksin ma vastuse Oscar Wilde'i tsitaadiga: vanad usuvad kõike, keskealised kahtlustavad kõike, noored arvavad, et teavad kõike. Selline ongi minu vastus."

Täpsustuseks olgu öeldud, et Wilde'i tsitaadi lõpp oli siiski "noored teavad kõike", mitte ei arva. Inglise keeles: "The old believe everything, the middle-aged suspect everything, the young know everything."

Reim ütles sisepingete kohta esmalt "Tere tulemast jalgpallimaailma!" ning jätkas: "Suures jalgpallis näeme neid probleeme ju pidevalt. Need asjad tuleb rääkida selgeks, kui see asi tõele vastab. Mul on väga raske hetkel kommenteerida, kas see oli nii või ei. Meeskond peab selle enda sees selgeks saama. Kui tahame siit edasi minna ja oma näo taastada, siis sellisteks asjadeks ruumi ei ole. Peame olema teineteise suhtes ausad."